Kruszon Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Przed chwilą na SB zostałem potraktowany jak wyrzutek społeczeństwa bez jakiegokolwiek upomnienia w moim kierunku za 2 może nie potrzebne zdania zostałem zablokowany na tym cudownym komunikatorze jakim jest Shoutbox ... Bez tego moje dalsze funkcjonowanie na tym forum nie ma najmniejszego sensu, dlatego uprzejmie proszę o słowne upomnienie i zdjęcie blokady bądź całkowite usunięcie mojego konta w celu założenia nowego ! Nie wyobrażam sobie bym teraz nie mógł pomagać już tym wszystkim zbłąkanym owieczkom szukającym pomocy na SB czy też przy wejściu na forum radośnie napisać wszystkim cześć ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Ja sobie nie wyobrażam twojego dalszego istnienia na forum, dlaczego ? potraktowany jak wyrzutek społeczeństwa bez jakiegokolwiek upomnienia w moim kierunku za 2 może nie potrzebne zdania zostałem zablokowanyDostałeś wiadomość od Global moderatora, abyś zmienił temat rozmowy Następnie dostałeś ode mnie upomnienie (w każdy dostał, że wyzwiska czy inny kierowane do siebie podteksty, więc kłamiesz na forum publicznym oczerniając nasz skład, za co otrzymujesz ostrzeżenie o wartości 5. ...bądź całkowite usunięcie mojego konta w celu założenia nowego ! Jak byś znał regulamin to byś wiedział, że można posiadać tylko jedno konto i dostając dożywotniego bana kończysz przygodę z forum. Za nieznajomość treści regulaminu, a akceptację go podczas rejestracji dostajesz ostrzeżenie o wartości 2. Za nie ustosunkowanie się do upomnienia, ostrzeżenie o wartości 2 Suma: 9 Ban na sb zdjęty, celem próby na okres 30 dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts