ja12 Napisano 3 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 mam problem nie pamietam jak wysyla sie rakiety miedzy planetarne jestem na un4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 3 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Należy je najpierw wybudować, następnie przejść do widoku galaktyki i namierzyć cel. W widoku galaktyki jest opcja ataku rakietami. Jest ona zaraz obok wiadomości i wysyłania sond.Należy pamiętać, że atak rakietowy ma ograniczony zasięg i może być przeprowadzany tylko w gali, w której znajduje się planeta, z której będziemy strzelać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Trzeba pamiętać, żeby mieć w ustawianiach załączoną opcję "Rakiety miedzyplanetarne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sernik Napisano 24 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 od czego zależy zasięg rakiet międzpl.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sith Grom Napisano 24 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 od napędu impulsowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi