Ruio Napisano 3 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 http://gfx.filmweb.pl/po/89/52/418952/7333980.3.jpg?l=1280692348000 Angelina Jolie wciela się w postać oficera CIA - Evelyn Salt, która zostaje oskarżona o bycie uśpionym rosyjskim szpiegiem na terenie USA. Przełożeni myślą, że planuje zabić prezydenta. Agentka musi uciekać przed obławą oraz oczyścić się z zarzutów. Moje zdanie:Angelina Jolie jak zawsze zagrała wręcz kapitalnie. Ogólne film dobry, nawet bardzo wiec polecam. Pełen akcji, nie da sie nudzić, a przy okazji pokazuje jak jeden człowiek potrafi wpłynąć na losy innych. Fabuła może lekko przesadzona w niektórych momentach ( lekko nieprawdopodobna ) jednak jest spójna i często "wywraca film do góry nogami" POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 3 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Widziałem ten film przedwczoraj dokładnie .Film fajny, chociaż zakończenie budzi we mnie niedosyt. Jak dla mnie film skończył się gdzieś dopiero w połowie. Zapewne chcieli sobie zostawić furtkę, by móc ewentualnie nakręcić drugą część, ale tak się widzom nie robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 3 Października 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Fakt dziwnie sie skończył troche, ale tak jak mówisz jakos trzeba było to zakończyć, fabuła zbyt rozbudowana jak na 1 film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 3 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Dobrze powiedziane. Zabójstwo prezydenta to przecież niejednokrotnie motyw na cały film, a tutaj zamyka się to w 15-20 minutach ? Fajnie to wszystko wyszło. O! Wypadałoby jeszcze napisać, że mamy parę polskich akcentów w tym filmie. Pomijając część polskiej ekipy filmowej, mamy tam przecież polskiego aktora D. Olbryskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 3 Października 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Prawda. Dobrze zagrał mimo, iz miał trudną role Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi