Andie Napisano 30 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Siema Chciałem się zapytać jak można sprawdzić które statki potrzebują jakich napędów aby szybciej chodziły?Chciałem również zapytać się jakim napędem lata ultra transporter? spalinowy/impulsowy/nadprzestrzenny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 30 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Zakładka TECHNOLOGIA, tam masz wyszczególnione co jest potrzebne do budowy konkretnych statków (budowle i napędy- im wyższy poziom napędu tym szybciej lata)) oraz do budynków i badań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 30 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Niestety tak to nie działa Tam są potrzebne napędy ale działają inne.. Bombowiec, UT i coś tam jeszcze lata na innym niż ma wymagany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Niestety tak to nie działa Tam są potrzebne napędy ale działają inne.. Bombowiec, UT i coś tam jeszcze lata na innym niż ma wymagany. Niebawem będą latać na odpowiednich napędach i w ich opisach będzie napisane, jaki statek z którego korzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightRider Napisano 30 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 jesli jest tak samo jak na zwyklym ogame to od jakiegos poziomy stakti nabieraja poziomu wyzszego innego napedu, nie pamietam jakie to byly statki... Deusx, dobrze ze to pozmieniacie poniewaz bedzie napewno latwiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 26 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Niebawem będą latać na odpowiednich napędach i w ich opisach będzie napisane, jaki statek z którego korzysta. F5. Jest to już zmienione czy ciągle w planach ? Jeżeli nie to mogę się spytać jakie statki przechodzą na inne napędy i od jakiego poziomu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 3.1 R+Poprawka napędów w: Lekki myśliwiec, Bombowiec, Fleet slov, Ultra transporter (statki latają już na odpowiednich napędach). Opisy pamiętam, że robiłem jednak gdzieś wsiąkły. Zapiszę sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldSmuggler Napisano 4 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 - i jaki napęd ma FLEET SLOV,- I x ile jest prędkość flot na uni7 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) FS ma napęd spalinowy, a na u7 jest x50, przecież te informacje są w technologiach i na stronie głównej...Z tym, że tam FS i GŚ mają inną prędkość niż na pozostałych. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Neriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldSmuggler Napisano 4 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 nie wiem , ja nie znalazłem info w technologiach o napędach w poszczególnych statkach w tym w FS. A możesz rozwinąć gdzie FS i GŚ ma inną prędkość i co masz na myśli ? Bo nie rozumiem ostatniego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Serio..? o.OSam wspomniałeś o u7 i mnie pytasz gdzie jest inna prędkość? W technologiach nie da się nie znaleźć - nie ma czego szukać.. http://s2.postimg.org/75brvwq3d/Bez_komentarza.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldSmuggler Napisano 4 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 super thkx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi