Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema

Chciałem się zapytać jak można sprawdzić które statki potrzebują jakich napędów aby szybciej chodziły?

Chciałem również zapytać się jakim napędem lata ultra transporter? spalinowy/impulsowy/nadprzestrzenny?

Napisano

Niestety tak to nie działa :P

Tam są potrzebne napędy ale działają inne.. Bombowiec, UT i coś tam jeszcze lata na innym niż ma wymagany.

Napisano

Niestety tak to nie działa :P

Tam są potrzebne napędy ale działają inne.. Bombowiec, UT i coś tam jeszcze lata na innym niż ma wymagany.

Niebawem będą latać na odpowiednich napędach i w ich opisach będzie napisane, jaki statek z którego korzysta.

Napisano

jesli jest tak samo jak na zwyklym ogame to od jakiegos poziomy stakti nabieraja poziomu wyzszego innego napedu, nie pamietam jakie to byly statki...

Deusx, dobrze ze to pozmieniacie poniewaz bedzie napewno latwiej...

• 9 miesięcy temu...
Napisano
Niebawem będą latać na odpowiednich napędach i w ich opisach będzie napisane, jaki statek z którego korzysta.

F5.

Jest to już zmienione czy ciągle w planach ? Jeżeli nie to mogę się spytać jakie statki przechodzą na inne napędy i od jakiego poziomu ?

Napisano

3.1 R

+Poprawka napędów w: Lekki myśliwiec, Bombowiec, Fleet slov, Ultra transporter (statki latają już na odpowiednich napędach).

Opisy pamiętam, że robiłem jednak gdzieś wsiąkły. Zapiszę sobie.

• 2 lata później...
Napisano (edytowane)

FS ma napęd spalinowy, a na u7 jest x50, przecież te informacje są w technologiach i na stronie głównej...

Z tym, że tam FS i GŚ mają inną prędkość niż na pozostałych.

Edytowane przez Neriel
Napisano

nie wiem , ja nie znalazłem info w technologiach o napędach w poszczególnych statkach w tym w FS. A możesz rozwinąć gdzie FS i GŚ ma inną prędkość i co masz na myśli ? Bo nie rozumiem ostatniego zdania.

Napisano

Serio..? o.O

Sam wspomniałeś o u7 i mnie pytasz gdzie jest inna prędkość?

W technologiach nie da się nie znaleźć - nie ma czego szukać..

http://s2.postimg.org/75brvwq3d/Bez_komentarza.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.