sebekch Napisano 29 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Wiytam chciał bym zaproponować w pasku gdzie mamy planety np nie których denerwuje to ze np mamy 15planet + 15 moonow to jest długi pasek a ja pomyślałem nad tym ze by były wyswietlone tylko planety, a po najechaniu na 1 z nich by sie na rozsuwał mon w windowsie tak jest w menu start ze na najeżdżasz i sie rozsuwa. ale tez pytanie czy by dalo to zrobic. pomysł może zostac udoskonalony i czy graczom sie to spodoba pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Mnie to nie szczególnie denerwuje ale coś zrobić by się przydało.. Ja sortuję według nazw tak, że najpierw są planety, a po zjechaniu scrollem w dół moony. Chyba się da to zrobić, bo mamy coś podobnego jak się najedzie na surowce u góry - wyświetla się okienko, w którym możemy kliknąć "Ok" w razie jakiegoś błędu z magazynami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi