bebe Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 WitamOtrzymałem bana (login: bebe) za multi z graczem brudas.Wszystko sie zgadza i nie zaprzeczam popełnieniu wykroczeniaZdarzyło sie moje gapiostwo, brudas (mój brat) gra na kompie w domu bardzo rzadko, generalnie ja korzystam z tego kompa bez pzerwy. Poniewaz wiedziałem, że ma załaczony urlop, nie spodziewałem sie ze jest zalogowany, tym bardziej, zze nie było go w domu. Nie zauwazyłe schowanego okna z otwartm ogam i zalogowałem sie w innym na soje konto. Mój brat jak wróci i zobaczy bana to mnie zatłucze!!!!!Prosze, zostawcie bana u mnie (juz trudno) ale jemu zdejmijcie albo skróćcie bo zgine marnie, on nnie miał zielonego pojęcia, ze ja popełnie taką głupotęJeszcze raz przepraszam i prosze o wyrozumiałośćBTW - nigdy jeszcze nie złamałem w żaden sposób regulaminu, mój brat równieżPozdrawiambebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Wiedziałeś, że brat gra w OGam, ale nie zgłosiliście grę z 1 IP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebe Posted September 27, 2010 Author Report Share Posted September 27, 2010 Wiedziałem, ale nigdy nie grał z domu, z mojego kompa, wiec dałem ciała, teraz wiem ze powinienem to zgłosic...no bije sie w piersi i klekam.....moje konto - trudno, przezyje bana, ale brat mnie zniszczy - jest starszy i na pewno bedzie mial pretensje ze nie sprawdziłem... coz... jeszcze raz kajam sie bardzo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Spokojnie . Wejdź do gry, zgłoś grę z 1 IP.Potem zapoznaj się z regulaminem gry (szczególnie pkt dotyczące gry z 1 IP) i będzie dobrze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebe Posted September 27, 2010 Author Report Share Posted September 27, 2010 zgłosiłem, brat tez zgłosił, ale co sie nasłuchałem to moje dzieki za wyrozumiałość Link to comment Share on other sites More sharing options...
brudas Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Widze, że braciszek zadziałał juz:) Ma chłopak szczęście, mam nadzieje, że to ostatnia taka nasza wpadka:)Pozdrawiambrudas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebe Posted September 27, 2010 Author Report Share Posted September 27, 2010 bardzo dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Też mam taką nadzieję.Pozdrawiam i zamykam temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts