keltan Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Gdy ktoś zniszczy mi moona moja flota automatycznie kieruje się na planetę to dlaczego jeśli zaraz odzyskam moona flota dalej wraca na planetę. Proponuję żeby w przypadku odbudowania moona jeszcze podczas lotu floty właśnie tam wracała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Gdy ktoś zniszczy mi moona moja flota automatycznie kieruje się na planetę to dlaczego jeśli zaraz odzyskam moona flota dalej wraca na planetę. Proponuję żeby w przypadku odbudowania moona jeszcze podczas lotu floty właśnie tam wracała. Jeżeli w czasie lotu floty na księżyc zostanie on zniszczony a w między czasie powstanie nowy to flota ląduje na księżycu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 dobrze wiedzieć, że tak jestw takim razie skoro po zniszczeniu rogalika w Podglądzie zmienia się punkt docelowy z moona na planetę, to po zrobieniu nowego moona powinna nastąpić korekta celu z powrotem z planety na kulkę trochę to pokręcone ale chyba wiadomo o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Przyjrzę się temu bliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltan Napisano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Odświeżam w związku z tym iż to usprawnienie byłoby naprawdę dobre dla graczy na których się poluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arro311 Napisano 7 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 jest dobrze nic nie zmieniac,bo jak inaczej upolowac flote ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltan Napisano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 no przecież moon w sekunde po zniszczeniu nie powstanie po prostu będzie ciężej upolować flotkę bo teraz wystarczą 2 osoby i flotka na patelni. a skoro moon po zniszczeniu sprawia że flota wraca na planetę to jego powstanie powinno analogicznie oznaczać powrót floty na główny kurs czyli moon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi