Janki Napisano 23 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 23 Września 2010 Jestem zbulwersowany, a odnośnie "opcji urlop" włączyłem ją i wchodzę po dwóch dniach i widzę ze "opcja urlop" wyłączyła się sama... A ja straciłem flotę. Jeżeli chodzi o błąd z mojej strony jest nie możliwy ponieważ umiem włączać ta opcję gram na (" ogame.pl "). Proszę o wyjaśnienie tej sprawy. Pozdrawiam.
Kicha Napisano 23 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 23 Września 2010 Proszę o wyjaśnienie tej sprawy:SkargiZostałeś urażony przez osoby "wyżej" od Ciebie ? Zgłoś TO! Podaj Uni, nick ... jakieś konkrety...
Kicha Napisano 23 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 23 Września 2010 Przenoszę w odpowiednie miejsce.Jesteś tutaj nowy, więc nie będzie warna, ale na następny raz czytaj opisy działów. Co do Twojej sprawy - urlop działa raczej dobrze. Jestem skłonny stwierdzić, że to Ty popełniłeś błąd.Flota była w ruchu ? Może miałeś już wcześniej odpalony urlop i nie minął czas potrzebny do odpalenia kolejnego ?Po włączeniu urlopu na pewno wyskoczył komunikat, że jesteś na urlopie ? Czy może po prostu włączyłeś urlop i zamknąłeś okno nie patrząc na komunikat, który się wyświetla ?
Janki Napisano 23 Września 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 23 Września 2010 Wyskoczył komunikat, że urlop jest włączony!
deusx Napisano 23 Września 2010 Zgłoszenie Napisano 23 Września 2010 Urlop sam się nie wyłącza. Może go wyłączyć jedynie właściciel konta ręcznie lub osoba, która posiada hasło do konta.
Rekomendowane odpowiedzi