Polanek Napisano 22 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Dostałem konto od kolegi ale nie wiem jak zmienić Nick i e-mail...??Do tego co jest na koncie nie ma dostępu bo komuś go oddał z innym kontem w grze... A 2 pyt...Jak została osłabiona GŚ ??Na czym ona polega... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orbitt Napisano 22 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 nicku i emaila nie da się zmienić, chyba że ładnie byś poprosił deusxa ale też nie wiem czy on by Ci to zmienił, Do tego co jest na koncie nie ma dostępu bo komuś go oddał z innym kontem w grze... tego zdania nie rozumiem, GŚ to statek wiec chyba logiczne na czym polega i po co jest. zostanie osłabiona o 0,13 ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polanek Napisano 22 Września 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Chodzi o to że przestał grać we wszystkie gry i pooddawał konta z e-mailami ale te konto co jest na Kolega to oddał z kontem innej gry Metin2 i dlatego nie ma dostępu już do tego bo jest kogoś innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orbitt Napisano 22 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 no i co w związku z tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 22 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 http://forum.ogam.online/?/topic/3202-oslabienie-gs/page__pid__40288__st__20#entry40288Opcja "Szukaj" nie gryzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi