polo Napisano 20 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Mam Problem z dodaniem obrazkow w opisie sojuszu. Wiem ze jakies kody sa na pogrubienie powiekszenie i wstawianie obrazkow. POMOZE MI KTOS??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Jeżeli dobrze pamiętam w opisie sojuszu działa bbcode, czyli te same tagi możesz znaleźć tutaj, na forum . Do wstawienia obrazka należy użyć:[img=adres obrazka] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polo Napisano 20 Września 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 a powiekszenie liter i kolorowanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Tak, jak mówiłem - tak samo jak tutaj.Otwórz sobie okno pisania posta i spróbuj używać tych opcji, które widzisz zaraz nad oknem do pisania. [size=x]tekst[/size]Gdzie x oznacza wielkość tekstu [color=x]tekst[/color]Gdzie x oznacza nazwę kolor (funkcjonuje angielskie nazewnictwo, bądź kod RGB jeżeli się nie mylę. BTW: W BBCode Naszego SB jest wiele tagów, które możesz użyć w grze. Zapewne nie wszystkie będą działać, ale te najważniejsze, jak atrybuty czcionki, czy wrzucanie obrazków możesz sobie stąd zgapić.http://forum.ogam.online/index.php?&app=forums&module=extras§ion=legends&do=bbcode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi