Arsey Napisano 18 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Witam,mam taki pomysl zeby zrobic statystyki tygodnia.Na ogame cos takiego widzialem, ze jest statystyka i pokazyje kto ile pkt zdobyl w tygodniu we flotach budynkach badaniach i w obronie.Wtedy bedzie wiadomo jaki masz przyrost pkt tygodniowo i czy szybko lecisz z pkt czy wolno.Zapraszam do glosoawania w ankiecie.Z gory dziekuje za przeczytanie mojego postu.Pozdrawiam Arsey KANAH dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 A kto będzie się tym zajmował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapi44 Napisano 18 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Chodzi pewnie o wprowadzenie takiej statystyki w grze. Spotkałem sie juz z takim czymś.Wchodzisz w swój profil i masz zakładki. Staty ogólne. W ciągu tygodni i tak dalej. Poprostu dla wglądu jak idzie Ci rozwój.Wsumie Jestem na tak, chodz to zbedne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FARMER02 Napisano 18 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Czasem się bawię statystykami sojusziwymi na ogame A używam czegoś takiego http://www.wykladowca.cba.pl/gpp/v3.php Czyli jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi