Ani Napisano 18 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Witam.Dwie rzeczy które znacznie usprawniłyby grę. 1.W Handlarzu strasznie brakuje mi opcji wymiany wszystkich surowców na jeden rodzaj (jednym kliknięciem)np: wymień wszystkie surowce na: metal (lub kryształ lub deuter) 2.Po zmianie kolejki budowania, niestety zniknął podgląd surowców brakujących do kolejnego poziomu budynków, co było bardzo wygodne. Nie wiem czy to dużo czy mało pracy, wprowadzić powyższe zmiany, ale myślę, że znacznie by usprawniły i ułatwiły grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 18 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 rozmawiałam już z Deusem na temat "brakujących surowców" tak samo jak brakuje (przynajmniej mnie) w podglądzie ilości pobieranej energi przy kolejnym poziomie kopalni oraz zwiększenia ilości energii w przypadku elektrowni zapewne będzie to zrobione ale są bardziej priorytetowe sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 18 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Przy zmianie wyglądu podstrony budynków zostanie dodana informacja o pozostałych surowcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Ad 1 :Zapisane, będzie zrobione. Ad 2 : To jest podgląd ze starej kolejki, którego dokładniej elementu Ci brakuje: http://img375.imageshack.us/img375/6325/beztytuugc.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 chodzi o :Wymagane surowce: Metal 122 Kryształ: 61w starym podglądzie po najechaniu myszką na "czerwone" surowce wyświetlało/podpowiadało ile brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ani Napisano 20 Września 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 chodzi o :Wymagane surowce: Metal 122 Kryształ: 61w starym podglądzie po najechaniu myszką na "czerwone" surowce wyświetlało/podpowiadało ile brakuje Dokładnie właśnie o to mi chodzi, tylko najlepiej jakby nie trzeba było najeżdżać kursorem nad brakujące surowce tylko byłyby wyświetlone na stałe. Pozdrawiam Ani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 23 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 moze da rade dodac cos takiego: "Aby przewieźć surowce potrzebujesz 1.311 MT, 262 DT, 43 UT." do raportow szpiegowskich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 23 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 maszter, bez urazy ale nie róbmy tej gry grą dla "mało rozgarniętych", wiadomo że rabujesz 1/2 surowców i prosto jest policzyć ile czego posłać na farming tym bardziej, że przy wysyłaniu floty widzisz jej całkowitą ładowność....bardzo często farmienie odbywa się nie TYLKO przy pomocy Transporterów - lecą LMy, Krążki czy inne jednostki więc idąc Twoim tropem powinny być wyszczególnione WSZYSTKIE statki ewentualnie kombinacje Transoprterów z pozostałą flotą jeszcze trochę i dojdziemy do etapu, że jednym kliknięciem uruchomimy automat skanujący, wysyłający flotę na fs'a itp itd a jeszcze inni będą chcieli wprowadzenia głosowego sterowania grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Dokładnie, trzeba używać kalkulatora albo umysłu, bo gra stanie się nudna A i komu się chce te wszystkie niepotrzebne "bajery" robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 26 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Moim zdaniem przy opcji burzenia budynku, mogłaby gdy wyskakuje komunikat "Czy na pewno chcesz zburzyć budynek"dodatkowo zostać zamieszczona informacja ile będzie nas kosztowało wyburzenie tego budynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi