polo Napisano 17 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Mam Pytanie powie mi ktos jak sie przejmuje planety?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 17 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 planet sie nie przejmuje, planety mozna kolonizowac, sluzy do tego statek kolonizacyjny, ktory trzeba wyslac na puste pole w galaktyce z misja kolonizuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polo Napisano 18 Września 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 i co jak skolonizuje to planeta bd moja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 18 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Tak będzie twoja. Będziesz mógł robić wszystko tak samo jak na matce czyli budować budynki flotę itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapi44 Napisano 18 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Dodam jeszcze, ze mozesz mieć 21 Planet. Jedną juz masz matke, a wiec jeszcze 20 mozesz skolonizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorola_e398 Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Kolego to nie plemiona , że można przejmować planety znaczy na plemionach wioski:PAle gracze powyżej mają rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Sprawa się już chyba wyjaśniła, jasna odpowiedź na jasne pytanie. Closed ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi