Skocz do zawartości

blok na Shoutbox

Bastek

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dlatego dostałeś blokadę, nawet nie potrafisz napisać odpowiedniego posta w odpowiednim dziale.

Napisałem Ci powód, że SB to nie biuro do poszukiwania programistów.

chyba raczej mnie usmiadamiasz.....

To najlepiej nic nie pisać ?? To po co komuś Shoutbox strach coś napisć żeby nie oberwać blokady

można prosić o podpunkcik z regulaminu forum ?? w związku tej blokady bo nic nie mogłem takiego znaleść ..::)

Jedynie co to Shoutbox jest do luźnych rozmów na każde tematy ale najwyraźnie się myliłem lol

bastek na większości shoutboxów jest zakaz ( mozna to nazwać zakazem ) proszenia o jakąkolwiek pomoc programistów, adminów itd.

Od tego jest forum aby napisac temat z wyjasnieniem o co chodzi itd ;) Nie jest to nasze widzimisię tylko dla ogólnego porzadku i informacji dla nas, programistów ( co mi z tego, że napiszesz, że nas szukasz jak z shoutboxa to zniknie za jakis czas, a my nadal o tym wiedzieć nie będziemy - natomiast temat przeczytamy na 100% ) :) Mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi

Pozdro

bastek na większości shoutboxów jest zakaz ( mozna to nazwać zakazem ) proszenia o jakąkolwiek pomoc programistów, adminów itd.

Od tego jest forum aby napisac temat z wyjasnieniem o co chodzi itd ;) Nie jest to nasze widzimisię tylko dla ogólnego porzadku i informacji dla nas, programistów ( co mi z tego, że napiszesz, że nas szukasz jak z shoutboxa to zniknie za jakis czas, a my nadal o tym wiedzieć nie będziemy - natomiast temat przeczytamy na 100% ) :) Mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi

Pozdro

już teraz wiem ale przydało by się już mnie odblokować :) będę pamiętał na przyszłość pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.