-NightGhoust- Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 nie wiem o co chodzi ale nie dziala mi U2 i U4 zamiast gry wyswietla mi sie reklama home.pl Obsluge techniczna domeny ogam.online zapewnia home.pl - najwiekszy w Polscerejestrator domen i dostawca profesjonalnych rozwiazan hostingowych. Opcja Atakuj zablokowana do dnia 30-go (Poniedzialek) do godziny 16.00....decyzja deusx'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvel Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Mam to samo na wszystkich uni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Mi to samo sie wyswietla i nie wiem co robic. A flota stoi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManieK Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Chyba serwer nieoplacony mi dziala i pokazuje ze jest wszystko dobrze i na dodatek smiga jak szalony mi net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Jakto ? Tobie dziala gra ? :wooow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodsucher Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 no chyba raczej niemozliwe, zeby komus dzialalo.... ale jak dziala... no to bedzie pewnie masowe zwracanie flot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 zapewne tak :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubisik Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 nikomu nie dziala mam nadzieje ze jak wznowia to zablokuja ataki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyder33 Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 mi tez reklama sie wyswietla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
massimo Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 mi chyba tez dluzej dzialala gra niz innym ale juz padla jakis czas temu, ktos cos wyjasni co z ta gra wkoncu by my tu se gdybamy ale zero wyjasnien ze strony zarzadu ta gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 ja jako GO U4 nic nie wiem na ten temat, tak samo jestem w lesie jak i Wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsey Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Ja trzymalem flotke na plnecie jak mnie wywalilo z gry to ktos mogl puscic flotke to bedzie zwrot czy nie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubisik Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 sa 3 wytlumaczenia 1.nie zaplacono za domene *2.ktos ja craknal *3.jakas awaria *ps.(*)niepotrzebne skreslic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97v2 Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 JA pierdziele, fs za chwile wraca a tu home.pl ;/ DEUS! CO SIe DZIEJE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Jezeli ktos w tym czsie cie zezlomuje to na pewno bedzie zwrot floty. Chociaz watpie w to aby komus teraz gra dzialala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubisik Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 nie sadze by floty nie zostaly zwrocone dodatko napewno powinny zostac zablokowane ataki przynajmniej na 24h po awarii bo przeciez nikt nie bedzie siedzial i czekal az wlacza gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Za moment wszystko ruszy, przepraszamy za problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azuzazuza Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 nigdy nie bedzie tak ze kazdemu sie teraz dogodzi. Moze ktos gra tylko w weekendy i reszta stoi na urlopie, w tym momencie nawet 24h go skarze na strate floty. Pozostaje nam czekac na jakies informacje. Deus juz jest na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 ja osobiscie jestem nie za blokada atakow ale za wlaczeniem wszystkim urlopu, kto bedzie chcial to sobie go sam wylaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsey Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Popieram wlaczenie uropu wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubisik Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 fakt macie racje tak bedzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97v2 Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Takze popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azuzazuza Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 I wylaczy farmienie Idlerow na wieki wiekow ? Pozniejsze ewentualne wylaczenie urlopu wszystkim znowu zalatwi tych ktorzy na prawde sa na wakacjach i nie maja dostepu do neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodsucher Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 ja wiem z tymi urlopami.... gra nie dziala od... 40minut? to chyba ludzie czekaja?jezeli jest opcja np, ze jak ktos byl w grze wczesniej niz np dwie godziny przed awaria, to po co mu urlop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97v2 Napisano 29 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 A mozemy sie dowiedziec co konkretnie sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi