TaZ Napisano 28 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Mam pytanie czy flota stacjonujaca u innego gracza na planecie/moonie bierze udzial w walkach? np atak na moona z misja niszcz lub na planete z msja napadaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 LoL.Nie wiele rozumiem z tego co sie zapytales, ale postaram sie pomoc. Jezeli gosc ma ksiezyc i na nim flotke - a Ty chcesz mu wleciec w ksiezyc, a zeby go zniszczyc, to wtedy Twoje [+ potencjalna flota] walczy przeciwko jego flocie - dopiero gdy zostanie zniszczona Twoje zajmuja sie ksiezycem. A co do tego stacjonowania na planecie floty - no raczej - jezeli oczywiscie lecisz na planete na ktorej aktualnie statki sie znajduja. Ps.Piwem nie pogardze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 28 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Mnie sie wydaje, ze kolega pytal o cos innego . Obecnie nie ma mozliwosci stacjonowania flota na planecie/moonie innego gracza .Jezeli bedzie taka opcja to zapewne flota bedzie brala udzial w walce - po to przeciez bedzie na ta planete wysylana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Mnie sie wydaje, ze kolega pytal o cos innego . Dokladnie no dobra dziekuje a faktycznie nie ma prz stacjonuj ile gosdzin moze stac flota wiec srr moj blad:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Mam pytanie czemu ta opcja jest wyłączona? Bo skoro nie można pomóc sojusznikom podstawiając swoją flote to jaki sens ma sojusz? I po co jest opcja depozyt sojuszniczy skoro to tylko zabiera pola na planetach i moonach? Wnosiłbym o przywrócenie tej opcji gdyż jest ona użyteczna jak dla mnie (pewnie dla wielu graczy również) i chciałbym móc ją wykorzystywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Nie chodzi o to, że jest ona wyłączona,- chodzi o to, że ona nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 19 Września 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 A to klops Przydałaby się No szkoda, może uda się wam ją kiedyś naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi