Skuzi Napisano 27 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam, zauwazylem u siebie pewna sytuacje. Wszystko jest dobrze poza korzystnym bledem z badaniami. Jak zalaczy sie badanie a potem urlop badanie bedzie sie robic caly czas, urlop go ani nie zatrzyma ani nie zliwiduje.
motorola_e398 Napisano 27 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpnia 2010 Wczoraj to samo zauwazylem , bo mam urlop na u4 i badanie zaraz sie skonczy.Nie wiem czy to bug czy po prostu tak jest?Neriel , albo Deusx powiedzcie cos na ten temat. Ps. Wszedlem teraz na konto i moglem wstawic dalsze badania.
N9ne Napisano 27 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpnia 2010 Czy ja wiem...Z jednej strony dobre to jest z drugiej nie...Od tej dobrej to to, ze jak ktos dostanie bana i do wyjasniena, a bada jakies np badanie przez 20dni i konczy mu sie za 1-2dni to mu urlop nie wylacza a dalej bada i sprawa sie wyjasnia... A zle ze ktos moze wbic badanie i po kilku dniach schodzi z urlopu i wbija nastepne i bada na urlopie
Sith Grom Napisano 27 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpnia 2010 Taka sytuacja nie powinna miec miejsca
paciorkowiec Napisano 27 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpnia 2010 na uni 4 nadal mozna wlaczy badaniae na urlopie
Rekomendowane odpowiedzi