Skocz do zawartości

bez urazy

ktostam

Rekomendowane odpowiedzi

deus bije do temtu o nazwie "Tangou"

nic tam nie zostalo wyjasnione przez twoja osobe

mianowicie gram tu tez dlugo jeszcze za czasow boga z budynkami co ci kiedys napisalem na gg do tej pory obiecanych dodatkow nie dostalem poprostu zal

:sluchajcie: :sluchajcie: :sluchajcie:

koega z tematu o nazwie "Tangou" tez powinien bana dostac bo nie jest mozliwe ze wydobyl z eco tyle surki nawet ja i tygrys55 razem wzieci nie bedziemy mieli tyle w pul roku moze w rok a mamy najwieksze eco na uni 3

a czy dostal je od nariela czy jak mu tam lub innego gracza oczywiste jest ze surka zostala zbugowana i ban powinien byc

wiec rozpatrz sprawe jeszcze raz i nierob z siebie "cezura" :aplauz: :aplauz:

z powarzaniem ktostam

ps nie banuj mnie i nie wytakaj ort ale mam dyslekcje :sciana: :sciana:

Chorujesz przede wszystkim na dysmozgie, to jedna z rzeczy, ktora jest pewna.

Druga sprawa, naucz sie pisac po "polskiemu", bo to co reprezentujesz tym "Graffiti" [tak mozna to nazwac] jest na poziomie przedszkolaka.

Co do trzeciej sprawy, czyli tej najwazniejszej - surowce byly i nie koniecznie zbugowane.

To, ze ty jestes amatorem i nie potrafisz tyle ich nabic, hump szkoda Cie aczkolwiek zapewne kiedys sie nauczysz jak dobrze eko polaczyc z farmieniem. Choc watpie z Twoim IQ godnym worka foliowego :D

Coz, tyle z mojej strony zazdrosny chlopcze. Poplacz sie mamie w piers, a nie na forum wylewasz swoje zale.

ja chociaz umie sie przyzhnac ze mam dysortografie ale ty

"Chorujesz przede wszystkim na dysmozgie, to jedna z rzeczy, ktora jest pewna.

Druga sprawa, naucz sie pisac po polskiemu, bo to co reprezentujesz tym "Graffiti" [tak mozna to nazwac] jest na poziomie przedszkolaka."

1 ja nie jestem dziewczyna nobie

2 zal pisze sie :naucz sie pisac po polsku a nie plskiemu "

3 farming z twouich st widze ze nie da sie ufarmic tyle

4 bugowal kolega a ty na sile probujesz udowodnic ze nie

zal i zal jeszcze reaz zal swiecisz inteligecja wlasnie pokazales ile iq sam masz

jak to ktos spiewal mniej nisz 0 mniej nisz 0 :D:D:D

pelen podziw

Czegos takiego niema, to po prostu brak slownika i checi do nauki.

Aluzje i Sarkazmy czy tez ironie nalezy uczyc sie wyczuwac, widac po Tobie, ze jeszcze masz z tym problemy.

Awr...W zasadzie bym zamknal temat, bo tutaj niema nad czym dyskutowac.

Sith w starym jasno wyrazil swoja opinie - Neriel przyznal sie skad sa surowce, etc.

Pamietaj chlopcze, ze masz ataki - eko powinno robic za wspomagacz, a nie utrzymywac Cie z dnia na dzien.

Nieraz na uni 3 za jeden atak z np Qbalusem zarabialismy po 500 baniek deu. Wiec skoncz pierdoczyc, ze sie nie da.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.