ktostam Napisano 26 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 deus bije do temtu o nazwie "Tangou" nic tam nie zostalo wyjasnione przez twoja osobe mianowicie gram tu tez dlugo jeszcze za czasow boga z budynkami co ci kiedys napisalem na gg do tej pory obiecanych dodatkow nie dostalem poprostu zal :sluchajcie: :sluchajcie: :sluchajcie: koega z tematu o nazwie "Tangou" tez powinien bana dostac bo nie jest mozliwe ze wydobyl z eco tyle surki nawet ja i tygrys55 razem wzieci nie bedziemy mieli tyle w pul roku moze w rok a mamy najwieksze eco na uni 3 a czy dostal je od nariela czy jak mu tam lub innego gracza oczywiste jest ze surka zostala zbugowana i ban powinien byc wiec rozpatrz sprawe jeszcze raz i nierob z siebie "cezura" :aplauz: :aplauz: z powarzaniem ktostam ps nie banuj mnie i nie wytakaj ort ale mam dyslekcje :sciana: :sciana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Chorujesz przede wszystkim na dysmozgie, to jedna z rzeczy, ktora jest pewna.Druga sprawa, naucz sie pisac po "polskiemu", bo to co reprezentujesz tym "Graffiti" [tak mozna to nazwac] jest na poziomie przedszkolaka. Co do trzeciej sprawy, czyli tej najwazniejszej - surowce byly i nie koniecznie zbugowane.To, ze ty jestes amatorem i nie potrafisz tyle ich nabic, hump szkoda Cie aczkolwiek zapewne kiedys sie nauczysz jak dobrze eko polaczyc z farmieniem. Choc watpie z Twoim IQ godnym worka foliowego Coz, tyle z mojej strony zazdrosny chlopcze. Poplacz sie mamie w piers, a nie na forum wylewasz swoje zale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktostam Napisano 27 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 ja chociaz umie sie przyzhnac ze mam dysortografie ale ty "Chorujesz przede wszystkim na dysmozgie, to jedna z rzeczy, ktora jest pewna. Druga sprawa, naucz sie pisac po polskiemu, bo to co reprezentujesz tym "Graffiti" [tak mozna to nazwac] jest na poziomie przedszkolaka." 1 ja nie jestem dziewczyna nobie 2 zal pisze sie :naucz sie pisac po polsku a nie plskiemu "3 farming z twouich st widze ze nie da sie ufarmic tyle 4 bugowal kolega a ty na sile probujesz udowodnic ze nie zal i zal jeszcze reaz zal swiecisz inteligecja wlasnie pokazales ile iq sam masz jak to ktos spiewal mniej nisz 0 mniej nisz 0 pelen podziw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Czegos takiego niema, to po prostu brak slownika i checi do nauki.Aluzje i Sarkazmy czy tez ironie nalezy uczyc sie wyczuwac, widac po Tobie, ze jeszcze masz z tym problemy. Awr...W zasadzie bym zamknal temat, bo tutaj niema nad czym dyskutowac.Sith w starym jasno wyrazil swoja opinie - Neriel przyznal sie skad sa surowce, etc.Pamietaj chlopcze, ze masz ataki - eko powinno robic za wspomagacz, a nie utrzymywac Cie z dnia na dzien.Nieraz na uni 3 za jeden atak z np Qbalusem zarabialismy po 500 baniek deu. Wiec skoncz pierdoczyc, ze sie nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodsucher Napisano 27 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Czegos takiego niema, to po prostu brak slownika i checi do nauki. kocham Cie EDIT by Kicha: Warn za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexta Napisano 27 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Po pierwsze ta dyskusja jest nie potrzebna bo tak jak mowi Zbojnik eko + farmienie i ma sie takie surowce. Po drugie lepiej chlopaki wyluzujcie bo znowu sie warny posypia Moim zdaniem temat od zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi