orbitt Napisano 23 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 caly czas pokazuje mi sie taki blad i biala strona . : Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/clients/client3/web4/web/uni4/db/mysql.php on line 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 23 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Ja mam tak samo z tym ze, sa jeszcze inne komunikaty. Ale tylko tak mam na ksiezycach na planetach jest wszystko dobrze. Dodam jeszcze ze, na uni3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 23 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Czyli moona wisza . Zapewne dziala tylko zakladka "Flota" na moonach, nie? Kasacja budynkow, ktore sa w budowie na moonach mogloby pomoc, gdyby bylo jak w ta zakladke wejsc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 23 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Jak bedzie probowal wchodzic tam caly czas to mu wejdzie za jakims razem, albo musi odczekac az wszystko sie wybuduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orbitt Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 ale ja tak mam wszedzie obojetnie czy to planeta czy moon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Nowa kolejka jest juz (tym razem na pewno) skonczona w 99%, pozostal nam tylko drobiazg z polami (dodawanie, odejmowanie). Wytrzymajcie jeszcze troszke P.S. zeby blad zniknal, anulowac kolejke budowania trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avatar Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ja mam to samo ale dzialal tylko zakladka galaktyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nihillant Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 P.S. zeby blad zniknal, anulowac kolejke budowania trzeba. Robić co radzi Deusx, Wam pozostało... Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Robić co radzi Deusx, Wam pozostało... Yoda Nie anulować kolejki ! To są stare wskazówki, taki błąd się może pokazać w chwilowym przeciążeniu serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avatar Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 ja nie moge anulowac kolejki bo dziala tylko zakladka galaktyka na innych zakladach blad wyskakoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi