N9ne Napisano 18 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpnia 2010 To i ja sie z wami przywitam Witam Wszystkich xDI Narka zartuje... Zajrzalem tutaj juz kilka miesiecy temu bylo jeszcze te uni1 i pamietam jak mi sie sura zbugowala... Mialem po 8kk jej a nagle 100kkk Ale przestalem...Wczesniej gralem na ogame.pl na Uni15 i 60 pod nickiem Xianter jesli ktos pamieta to spoko ale raczej nikt mnie nie bedzie znal dobilem na tych kontach lacznie 2.4kk Pkt z kopaln czyli ekowiec... Tam sie dostalem do sojuszu aMOS Moze ktos wie jesli gral na tych uni... Tam od razu mnie zaczeli uczyc podstaw i to niezle bylo FS'y wyliczanki itd... Praktycznie tam mi sie nie przydalo bo flotki okazalej nie mialem Hmm co dalej...Mam 17 lat... Niedlugo 18-stka i balanga Trenuje c-walk lubie muzyke rozna xD Zalezy co wpadnie w ucho...Mieszkam w Karczewie... Kilka kilometrow pod Warszawa Czyli mazowieckie ^^2 Rok zawodowki jako mechanik... Nigdy ST nie wbilem I nie wiem co dac jeszcze xDD Cytuj
NewRepublic Napisano 18 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpnia 2010 Witamy cie w progach Ogam.net )) :PPP Cytuj
Ordyl2201 Napisano 18 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpnia 2010 Zajrzalem tutaj juz kilka miesiecy temu bylo jeszcze te uni1 U1 bylo jakies 2 lata temu xd, no ale co tam Witam Cie N9ne, i zycze milej gry PS wbijaj na u2 :P Cytuj
N9ne Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 19 Sierpnia 2010 Zajrzalem tutaj juz kilka miesiecy temu bylo jeszcze te uni1 U1 bylo jakies 2 lata temu xd, no ale co tam Witam Cie N9ne, i zycze milej gry PS wbijaj na u2 :P Wbilem przeciez na u2 "Kolega" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi