N9ne Napisano 18 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 To i ja sie z wami przywitam Witam Wszystkich xDI Narka zartuje... Zajrzalem tutaj juz kilka miesiecy temu bylo jeszcze te uni1 i pamietam jak mi sie sura zbugowala... Mialem po 8kk jej a nagle 100kkk Ale przestalem...Wczesniej gralem na ogame.pl na Uni15 i 60 pod nickiem Xianter jesli ktos pamieta to spoko ale raczej nikt mnie nie bedzie znal dobilem na tych kontach lacznie 2.4kk Pkt z kopaln czyli ekowiec... Tam sie dostalem do sojuszu aMOS Moze ktos wie jesli gral na tych uni... Tam od razu mnie zaczeli uczyc podstaw i to niezle bylo FS'y wyliczanki itd... Praktycznie tam mi sie nie przydalo bo flotki okazalej nie mialem Hmm co dalej...Mam 17 lat... Niedlugo 18-stka i balanga Trenuje c-walk lubie muzyke rozna xD Zalezy co wpadnie w ucho...Mieszkam w Karczewie... Kilka kilometrow pod Warszawa Czyli mazowieckie ^^2 Rok zawodowki jako mechanik... Nigdy ST nie wbilem I nie wiem co dac jeszcze xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NewRepublic Napisano 18 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witamy cie w progach Ogam.net )) :PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 18 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Zajrzalem tutaj juz kilka miesiecy temu bylo jeszcze te uni1 U1 bylo jakies 2 lata temu xd, no ale co tam Witam Cie N9ne, i zycze milej gry PS wbijaj na u2 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N9ne Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Zajrzalem tutaj juz kilka miesiecy temu bylo jeszcze te uni1 U1 bylo jakies 2 lata temu xd, no ale co tam Witam Cie N9ne, i zycze milej gry PS wbijaj na u2 :P Wbilem przeciez na u2 "Kolega" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 19 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 xd to ty hah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi