Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Temat dosc stary, ale napisze dla potomnych.

Jezeli chcesz zmienic nick na forum - musisz napisac do osob, ktore pelnia funkcje administratora i wzwyz, czyli tylko Admin Forum i Tworca Projektu moga zmienic Ci nick na forum.

O zmiane w grze musisz juz prosic team gry ;].

Napisano

Tylko ja sie doprosic nie moge, a pisalem do operatora na PW, do deusa na GG i na maila..

Moze teraz sie poszczesci i ktos zmieni mi (Neriel) ze Zbojnikiem nicki oraz maile na u2?

Napisano

Coz, nie moge odpowiadac za duesa. Na forum bylo zaledwie pare prosb o zmiane nicka/maila i wszystkie praktycznie w trybie natychmiastowym wykonalem.

W grze (z tego co mi wiadomo) chyba tylko deus moze z tym pomoc. Albo nie posiadlem jeszcze potrzebnej wiedzy, albo po prostu zwykli, szarzy SGO nie moga zmieniac nicku/ow i @ innych graczy.

Moze warto podsunac pomysl na zmiane tego deusowi ;>.

Napisano
Tylko ja sie doprosic nie moge, a pisalem do operatora na PW, do deusa na GG i na maila..

Moze teraz sie poszczesci i ktos zmieni mi (Neriel) ze Zbojnikiem nicki oraz maile na u2?

Zbojnik wyslal maila i nick zostal mu zmieniony.

Twojego Neriel maila nie dostalem :)

Napisano

Mozliwe ze usunalem tego maila, czemu ?

BRAK DANYCH !

Proszac o zmiane nickow podaj wiecej danych, zebym wiedzial, ze te konta sa wasze oraz, ze druga osoba o tym wie.

Poza tym, "zamiana danych", wszystko wydaje sie OK dla gracza, dla osoby odpowiedzialnej juz nie, piszemy DOKlADNIE:

Nick Neriel (zmienic na Zbojnik)

Email xx@wp.pl (zmienic na zz@wp.pl)

haslo: POZOSTAWIc

Reszte danych rowniez nie ruszac

Drugie konto

Nick Zbojnik (zmienic na Neriel)

Email zz@wp.pl (zmienic na xx@wp.pl)

haslo: POZOSTAWIc

Reszte danych rowniez nie ruszac

Ponad to, Ja (Neriel) oraz Zbojnik wyslalismy Ci wiadomosc na gg, ze potwierdzamy zamiane.

Napisano

Oook... :P

To dopisz moze ten wzor maila do tematu / dzialu z wzorem na zwrot surki ;)

Albo do gry, np. w "Kontakt" dodac te wzory, bo w zyciu bym nie wpadl, ze nie wystarczy zwyczajnie po polsku jednym zdaniem :^^:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.