cobra64 Napisano 14 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 prosze o wiadomosc jak zmienic nik, a moze nie mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Masz w panelu "Kontakt".. Napisz tam na odpowiedniego maila prosbe o zmiane nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra64 Napisano 14 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 dzieki za informacje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Temat dosc stary, ale napisze dla potomnych. Jezeli chcesz zmienic nick na forum - musisz napisac do osob, ktore pelnia funkcje administratora i wzwyz, czyli tylko Admin Forum i Tworca Projektu moga zmienic Ci nick na forum. O zmiane w grze musisz juz prosic team gry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 20 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Tylko ja sie doprosic nie moge, a pisalem do operatora na PW, do deusa na GG i na maila..Moze teraz sie poszczesci i ktos zmieni mi (Neriel) ze Zbojnikiem nicki oraz maile na u2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Coz, nie moge odpowiadac za duesa. Na forum bylo zaledwie pare prosb o zmiane nicka/maila i wszystkie praktycznie w trybie natychmiastowym wykonalem. W grze (z tego co mi wiadomo) chyba tylko deus moze z tym pomoc. Albo nie posiadlem jeszcze potrzebnej wiedzy, albo po prostu zwykli, szarzy SGO nie moga zmieniac nicku/ow i @ innych graczy. Moze warto podsunac pomysl na zmiane tego deusowi ;>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Tylko ja sie doprosic nie moge, a pisalem do operatora na PW, do deusa na GG i na maila..Moze teraz sie poszczesci i ktos zmieni mi (Neriel) ze Zbojnikiem nicki oraz maile na u2? Zbojnik wyslal maila i nick zostal mu zmieniony. Twojego Neriel maila nie dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 20 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 No to poczta polska szaleje juz nawet w necie o.O http://img829.imageshack.us/img829/1608/lolsx.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Mozliwe ze usunalem tego maila, czemu ? BRAK DANYCH ! Proszac o zmiane nickow podaj wiecej danych, zebym wiedzial, ze te konta sa wasze oraz, ze druga osoba o tym wie. Poza tym, "zamiana danych", wszystko wydaje sie OK dla gracza, dla osoby odpowiedzialnej juz nie, piszemy DOKlADNIE: Nick Neriel (zmienic na Zbojnik)Email xx@wp.pl (zmienic na zz@wp.pl)haslo: POZOSTAWIcReszte danych rowniez nie ruszac Drugie kontoNick Zbojnik (zmienic na Neriel)Email zz@wp.pl (zmienic na xx@wp.pl)haslo: POZOSTAWIcReszte danych rowniez nie ruszac Ponad to, Ja (Neriel) oraz Zbojnik wyslalismy Ci wiadomosc na gg, ze potwierdzamy zamiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 20 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Oook... To dopisz moze ten wzor maila do tematu / dzialu z wzorem na zwrot surki Albo do gry, np. w "Kontakt" dodac te wzory, bo w zyciu bym nie wpadl, ze nie wystarczy zwyczajnie po polsku jednym zdaniem :^^: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi