Marvelus113 Napisano 13 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam. Jestem Marcin i mam 12 lat (Ale nie uwazajcie mnie za jakiegos gowniarza). :zly: Swoje poczatki mialem jakies 2 lata temu, zaczynalem grac w ugamele. Mieszkam nieopodal Lublina. Interesuje sie informatyka i matma. Z gier najbardziej lubie RPG, Strategiczne, sciganki i Hack&slashe. Z muzyki najbardziej lubie Rock i metal. (I ostrzegam. Mam dwoch braci, jeden ma 16, a drugi 19 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 13 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 siemka mARVI ^^ ZNAMY SIE JUZ Z uGAMELI ^^ Milo cie widziec tu u nas na Ogam )) Gdy sie rozwiniesz to pamietaj bedziesz stal przed wyborem ktora korporacje (sojusz) wybrac polecam Nowa Republike )) Pozdro Marvi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 15 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam cie Marcinie (I ostrzegam. Mam dwoch braci, jeden ma 16, a drugi 19 lat) :D No to bede uwazal :P:P ibedziesz mial u mnie spokoj xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi