sosna666 Napisano 10 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam wielu ludzi denerwuje samo to ze widza ze jestem na forum nawet w realu nie lubia mnie za moje poczucie humoru i za moja doskonala znajomosc Historii xD A wiec neico o mnie : Imie : Piotr, AlbertWiek : 17 lat (wiem niektorym mowilem ze 18 ale to dlatego ze wtedy biora mnie powazniej xd)Miejscowosc : Szczecin City Zainteresowania : Gry typu FPS cRPG RPG ITP Historia Grafika Komputerowa Informatyka oraz kocham piec ciasta i paczki OGAME : pol roku temu oddalem konto moze kolega nie zmienil na uni 41 nick Uthar top 32 we flocie a poza tym gram na uni 60 od tygodnia mam 10k pkt Czym sie aktualnie zajmuje ? Jestem w szkole morskiej w Szczecin "City" 2 rok na 4 Ztworzylem sojusz Nowa Republika uniwersum 2 i mam zamiar prowadzic go na szczyt Pozdrawiam wszystkie ogam'owe lolki i powazniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspar Napisano 10 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 witamy Cie w naszym gronie (my czyli najlepsiejszy sojusz u4 i nasz najwiekszy przyjaciel spoza sojuszu) Jestes na forum od maja a przedstawiasz sie dopiero teraz? :] Mamy wiele wspolnego ja tez zalozylem pro sojusz i mam nadzieje ,ze bedzie wymiatac na u4 no i oczywiscie tez mam zwalone poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N9ne Napisano 11 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A jakies doswiadczenie masz na ogame.pl? xDJesli jakie to jakie top i jakie uni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dopisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoolu Napisano 12 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 No siema , moz e ja tez sie przedstawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nem0 Napisano 12 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Siemka Siemka a ja dodam tylko od siebie tez uwielbiam piec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi