slawek9199 Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam. Proponuje przyspieszyc czas rozbudowy ksiezycow. Zauwazmy ze dobre rozbudowanie jednego zajmuje dobre kilka tyg, a czas niszczenia 10min. Jesli gracze sciagna wszystkie to sie traci sporo czasu i od nowa trzeba powoli klikac w budynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Nowy wzor widziales?Z nim ciezej bedzie zniszczyc moona. Flota przeciez jest w takiej samej sytuacji - budujesz miesiac tracisz bo nie zrobiles FSa i polazles na 30 min na zakupy Juz chyba byl temat o nanitach ale nie pamietam czy cos w zwiazku z tym postanowiono Moze powiekszyc zasieg falangi?Nie trzeba bedzie zadnych nanitow, a rozbudowa moona nie bedzie musiala dlugo trwac, zeby cos tam juz miec.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Wiesz Nariel tak naprawde niszczenie moona nie wynika z naszych bledow. Brak Fsa to blad gracza a strata moona to po prostu ktos polecial na niszcz. Jak pisalem w poprzednim temacie Moim zdaniem nie potrzeba az tak bronic tego moona tylko jak napisal Slawek przyspieszyc budowe na nim. Bo tak naprawde budynki na moonie nic nie kosztuja w stosunku do tego ile wydobywa sie w kopalniach. Zniszczenie go nie pociaga za soba straty wielu surowcow tylko czasu. Wiec przelicz co sie nam graczom bardziej oplaci czy przyspieszyc budowanie na moonie czy np. jesli wysle nawet 5KK i trafie w 1% na zniszczenie i strace je to tak naprawde wole by mi ze 4 moony sciagneli. Nie wiem jak inni podchodza do tematu wiec prosze o wypowiedzi graczy ktorzy posiadaja takie ilosci by wedlug nowego wzoru mogli moony sciagac. Co by woleli czy zwiekszenie wytrzymalosci moona czy szybsza jego rozbudowe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorola_e398 Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ja wolalbym szybsza rozbudowe moonow. Na u2 na moonie budowa kolejnego lvl stacji ksiezycowej zajmuje okolo miesiaca.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Stacja ksiezycowa (Level 18) Stacja ksiezycowa tworzy tlen oraz grawitacje, jest niezbeda do dalszego wykorzystania ksiezyca. Wymagane surowce: Metal: 5.242.880.000 Krysztal: 10.485.760.000 Deuter: 5.242.880.000 Czas budowy: 63d 17h 10m 24s :sd: Osobiscie rowniez jestem za szybsza rozbudowa moona, aczkolwiek mowie tutaj tylko o budynkach. Obrona moze zostac tak, jak jest, zeby zaraz nie powstaly jak grzyby po deszczu bunkry na moonach.Z drugiej zas strony jakies utrudnienie przy sciaganiu moonow tez mogloby zostac wprowadzone. Co komu po szybszej budowie, jak byle jaki gracz sie na Ciebie uwezmie i praktycznie dzien w dzien bedziesz musial od nowa moona robic.Tym bardziej, ze jak wejda zadania i pojawi sie to z niszczeniem moonow to zacznie sie latanie gs`ami na potege. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Osobiscie rowniez jestem za szybsza rozbudowa moona, aczkolwiek mowie tutaj tylko o budynkach. Obrona moze zostac tak, jak jest, zeby zaraz nie powstaly jak grzyby po deszczu bunkry na moonach. Oczywisci rowniez mowie o budynkach na moonie nie o obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodsucher Napisano 27 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 rowniez popieram pomysl szybszego rozbudowywania moonow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 27 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Popieram Slawka. Budowa czegokolwiek na moonie trwa za dlugo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Signal Napisano 10 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Moim zdaniem na moonie można by dodać nanity kosztem stoczni Nikt wtedy bunkra nie zrobi, a wyrównają się proporcję między czasem potrzebnym do zniszczenia moona, a czasem potrzebnym do jego rozbudowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 11 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Pomysl dobry Moze byc wprowadzona szybsza budowa : Stacji Ksiezycowej, Falangi Czujnikow oraz Teleportera Albo tak jak Signal napisal : Fabryka Nanitow kosztem Stoczni Stocznie sie usunie a FN doda ... Czekamy co deusx na to powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 11 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Nie no moony bez bunkra.. czemu niby nie można mieć bunkrów na moonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belial Napisano 11 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Pewnie ja też bym wolał Nanity na moonie niż stocznię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 11 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ło boshe jaki stary temat poruszyliście:D Nanity na moonie odpadaja, była o tym mowa z tego co czytałem na forum.Ale przyspieszenie budowy budynków na moonie jestem jak najbardziej za.Moony padaja b.szybko a odbudowa ich tra nawet kilka tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 19 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 I jak bedzie cos w tym kroku robione ... ? Administracja przemyslala ten pomysl ? Czekamy z niecierpliwoscia heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexta Napisano 19 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Ja tam nie wiem czy to dobry pomysł. Tak jak jest teraz t ogdy ktoś ma nanity na takim np 18-19 poziomie to jest byk bo ma właściwie całe uni na fali. Rzecz w tym że trzeba się napracować na takie coś. A jak przyspieszymy budowę to wszyscy będą mieli zasięg całego uni więc równie dobrze możemy wywalić falange z moona i dać wszystkim falangę domyślnie. Tak samo jest zresztą z teleporterem. Niskie poziomy teleportera mają opóźnienie dość znaczące. A jak przyspieszymy rozbudowe to znów wszyscy będą mieli teleportery na 10 czy wyżej gdzie praktycznie niema opóźnienia. Więc tak jak z falanga możemy go wywalić i od razu dać graczom. Myślę że powinno zostać tak jak jest. Bo przyspieszenie rozbudowy na moonie było by już zbyt dużym ułatwieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sith Grom Napisano 19 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 hm...po co księżyce, przenieść teleporter i falange na planety i będzie po sprawie. niech na tym serwerze przynajmniej księżyc pozostanie bez ułatwień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 19 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Uważam, że odrobinkę przydałoby się przyspieszyć budowę budynków na moonie, ale nie do przesady. Nanity na ksiezycu odpadają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi