NAWIEDZONY Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 witam na tym serwerze gram wsumie od niedawna i byc moze moje pytania sprawia ze zacznie sie coniektory smiac do rozpuku ale trudno 1. czy badania powyzej wymaganych ( nie mowie tu o napedach i tech ) cos daja np tech laserowa podnosi skutecznosc dzial laserowych jonowa dzial jonowych itd 2. czy obrona lub statki na moonie biora udzial w obronie moona podczas misji niszcz i dlaczego spadaja satki z planety podczas misji niszcz moona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 1. czy badania powyzej wymaganych ( nie mowie tu o napedach i tech ) cos daja np tech laserowa podnosi skutecznosc dzial laserowych jonowa dzial jonowych itd Niestety, ale nic nie zwieksza.. Sila ataku i obrony jest taka sama caly czas 2. czy obrona lub statki na moonie biora udzial w obronie moona podczas misji niszcz i dlaczego spadaja satki z planety podczas misji niszcz moona Statki i obrona bedaca na moonie bierze udzial w obronie moona.. Do 2 czesci tego pytania niestety nie udziele info bo nie wiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAWIEDZONY Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 jezeli chodzi o pytanie nr 2 to bedzie to chyba jakis blad bo flotka podstawiona na moona nie wziela udzalu w walce a spadly satki sprawdzalem kilka razy i nie da sie pusci gs z misja niszcz na planete a teraz mam jeszcze jeden problem:mam energji :30.283.185.347do badania grawitonow potrzeba :Wymagane surowce: Energia: 5.904.900.000 i nie moge zrobic nie wiedzac czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 a teraz mam jeszcze jeden problem: mam energji :30.283.185.347 do badania grawitonow potrzeba :Wymagane surowce: Energia: 5.904.900.000 Jest ograniczenie do max 9 poziomu Rozwoju Grawitonow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAWIEDZONY Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 :wow: a sa jeszcze jakies ograniczenia w badaniach lub gdzies indziej ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 a sa jeszcze jakies ograniczenia w badaniach lub gdzies indziej ??? Z tego co mi wiadomo to nie ma innych ograniczen w badaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAWIEDZONY Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 oki dzieki nie bede zanudzal juz pytaniami choc pare ich mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Pytaj od tego jest forum:) Jezeli bede umial to odpowiem na twoje pytania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAWIEDZONY Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 mam grawitony na 9 lvl luscilem 230 tys gs na moona 7 tys sred i nie spadla kolega puscil po mnie 190 tys i ma 6 lvl grawitony i spadl to czysty prypadek ?? nie sadze bo zdazylo sie kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 mam grawitony na 9 lvl luscilem 230 tys gs na moona 7 tys sred i nie spadl a kolega puscil po mnie 190 tys i ma 6 lvl grawitony i spadl to czysty prypadek ?? nie sadze bo zdazylo sie kilka razy Wedlug mnie to poprostu przypadek, bo zawsze jest jakas szansa na zniszczenie moona.. Lecac powiedzmy 1kk gs na moona 7k srednicy masz szasne na niszczenie 99% ale go nie zniszczyles bo akurat w ten 1% mogles trafic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAWIEDZONY Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 oj nie wedlug kalkulatora ktoru znalazlem na forum na moona 7tys sred potrzeba 374.815 gs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 oj nie wedlug kalkulatora ktoru znalazlem na forum na moona 7tys sred potrzeba 374.815 gs Wedlug kalkulatora tyle potrzeba na 100% tak? No to ty pusciles 260k gs czyli miales jakies ok. 60-70% kolega mial nieco ponizej 50% na niszczenie wiec wedlug mnie to byl poprostu przypadek ze twoj kumpel go zniszczyl, ja tez nieraz puszczalem po 200k na moona raz sie nie zniszczyl a za 2 atakiem zniszczyl, takze ostatecznie moja decyzja jest przypadek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAWIEDZONY Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 oki dzieki to tyle jak narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N9ne Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Sueey... Co do tych badan laserowej itp...To podnosi... Stan punktow na naszym koncie ale innych korzysci nie ma z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 mam grawitony na 9 lvl luscilem 230 tys gs na moona 7 tys sred i nie spadla kolega puscil po mnie 190 tys i ma 6 lvl grawitony i spadl to czysty prypadek ?? nie sadze bo zdazylo sie kilka razy Poziom grawitonow nie wplywa na szanse zniszczenia moona .Tutaj do glosu dochodzi szczescie, ilosc gs`ow i wielkosc moona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 To w takim wypadku po co rozbudowywac grawitony skoro nic nie daja? Powinni zablokowac po pierwszej rozbudowie a nie po 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Sa zablokowane na 9. poziomie i tyle. W zasadzie moglyby w ogole nie byc blokowane. Nie wiem czy komus to w ogole przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N9ne Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Grawitony to zawsze latwy punkt do statystyk badan...Czemu latwy? Bo w pozniejszej fazie gry kopalnie bardzo duzo kradna energi i na pare minut mozna wylaczyc i wbic na wyzszy poziom co da kilka pkt w badaniach Tak wiec nie widze powody by blokowac to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imzdx Napisano 10 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Niestety, ale nic nie zwieksza.. Sila ataku i obrony jest taka sama caly czas A czy sa jakies zmiany sily ataku i skutecznosci obrony przy zwiekszaniu Technologi bojowej , technologi obronnej i przy opancerzeniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 No oczywiscie.. przeciez tak jest napisane w opisie technologii o.O Kazdy poziom kazdego badania zwieksza sile / oslone / pancerz o 10% wartosci podstawowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi