KANAH Napisano 8 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2010 Gdy moja flota jest w powietrzu to nie moge nic zdemontowac na zadnej z planet. Prosze o sprawdzenie tego bledu gdyz tylko kordy na ktore leci flota mialy byc w ten sposob zablokowane.
Neriel Napisano 8 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2010 I mialo byc tylko podczas czyjegos ataku, a nie dowolnego lotu. Sprawdzilem na u2 i mi nie blokowalo demontowni
KANAH Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2010 Na planecie w 3 gali probuje sprzedac 50000 LM i wchodze w demontownie naciskam max przy LM i jak naciskam sprzedaj to wyskakuje: Na planete 9:XXX:XX leci flota, nie mozesz zdemontowac floty. I tak na wszystkich planetach ten sam komunikat. Wlasnie sprawdzilem na uni 4 mam podobny problem.
deusx Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpnia 2010 Daj login i haslo na pw, bo nie chce mi sie wierzyc, skrypt zaciagniety z urlopow, ktory dzialal doskonale.
KANAH Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Sierpnia 2010 Pasy wyslalem. Zastanawiam sie bo u mnie nawet na uni 4 to samo sie dzieje zaraz sprawdze na uni 2.Na uni 2 mam to samo. Moze to wina ciasteczka lub nie wiem czego to nie moja domena
Skuzi Napisano 27 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Grudnia 2010 Teraz u mnie jest podobny problem. Lece na swoją planete z misją stacjonuj i nie mogę zdemontować recyklerów. Dostaje komunikat:Na planetę X:YYY:ZZ leci flota, nie można użyć demontowni.
deusx Napisano 28 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 28 Grudnia 2010 Gdy jakakolwiek flota jest w ruchu na daną planetę nie można na niej użyć demontowni.
Skuzi Napisano 28 Grudnia 2010 Zgłoszenie Napisano 28 Grudnia 2010 Źle się wysłowiłem :/ Leciałem na księżyc i na planecie nie mogłem zdemontować. Żadna inna flota nie leciała.
Rekomendowane odpowiedzi