KANAH Napisano 8 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Gdy moja flota jest w powietrzu to nie moge nic zdemontowac na zadnej z planet. Prosze o sprawdzenie tego bledu gdyz tylko kordy na ktore leci flota mialy byc w ten sposob zablokowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 I mialo byc tylko podczas czyjegos ataku, a nie dowolnego lotu. Sprawdzilem na u2 i mi nie blokowalo demontowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Na planecie w 3 gali probuje sprzedac 50000 LM i wchodze w demontownie naciskam max przy LM i jak naciskam sprzedaj to wyskakuje: Na planete 9:XXX:XX leci flota, nie mozesz zdemontowac floty. I tak na wszystkich planetach ten sam komunikat. Wlasnie sprawdzilem na uni 4 mam podobny problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Daj login i haslo na pw, bo nie chce mi sie wierzyc, skrypt zaciagniety z urlopow, ktory dzialal doskonale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Pasy wyslalem. Zastanawiam sie bo u mnie nawet na uni 4 to samo sie dzieje zaraz sprawdze na uni 2.Na uni 2 mam to samo. Moze to wina ciasteczka lub nie wiem czego to nie moja domena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy_az Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ja mam to samo na uni 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N9ne Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Ja tez to samo na Uni3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Blad z demontownia poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 27 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Teraz u mnie jest podobny problem. Lece na swoją planete z misją stacjonuj i nie mogę zdemontować recyklerów. Dostaje komunikat:Na planetę X:YYY:ZZ leci flota, nie można użyć demontowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Gdy jakakolwiek flota jest w ruchu na daną planetę nie można na niej użyć demontowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 28 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Źle się wysłowiłem :/ Leciałem na księżyc i na planecie nie mogłem zdemontować. Żadna inna flota nie leciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Mały błąd, poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi