chudinho Napisano 6 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Czesc;)Mam na imie Michal.Mam 19 lat i mieszkam w Wolowie(okolice Wroclawia).W OGame gram od 2006 roku. Trenuje siatke.Ostatnio gram w pokera.Organizuje imprezy sportowo-rekreacyjne.Slucham muzyki jakiej sie tylko da. Hm:D nie wiem co by tu jeszcze napisac;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 6 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witamy i zapraszamy na uniwersum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kam1000 Napisano 7 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Witamy zapraszamy do soja jak bedziesz mial dobre miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 7 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Witamy zapraszamy do soja jak bedziesz mial dobre miejsce Nie DOBRE miejsce tylko zamilowanie do gry i musial by byc aktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi