Chesiu91 Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Konkurs ktory sie odbyl dnia 03.08.2010 z rewelacyjnym wyczuciem czasu 22:22:22 wygral ... SoSmEn Gratuluje wyczucia czasu i dobrego zegarka otrzymasz 120.000.000.000.000 jednostek DEUTERU napisz jak najszybciej bo zostana potracone podatki ( od wzbogacenia , na rzecz serwera , dla ofiar poleglych flot na ogam , podatek od podatku , podatek % od przychodu kazdy z nich wynosi 22% sumy ) byli tez obaj panowie ktorzy z czasem 22:22:23 zajelii 2 miejsce ( dostaja 0% sumy wygranego czyli 0 ) Byli to : Grecio i Natu Po odbior prosze sie zglosic w grze wyjsc ewentualnie z sojuszu jezeli taki posiada Pozdrawiam ONE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Miales podac TOP5, a nie 3 od 22:22:22 Ja wyslalem 1s przed, wiec kiedy to moglo dotrzec? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 WYGRAlEM !!!!!!!!!!!!! nei wierze WYGRAlEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gercio Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Cholera ! Moj Casio mnie zawiodl ... Ide po mlotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donbambosz Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 SoSmen ... wal to lepiej w eko bo na flote polowac bedzie polowa uni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quest Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Gercio idz z nim na reklamacje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Obrone i flote taka strzele ze w bunkier mi pan V nie wleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Za 120 kkkk paliwa??Za 10x wiecej bys nie dal rady o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawron32 Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 to bedziesz potrzebowal duzo wiecej tego deu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 To postaw flote i zaraz jej nie bedziesz mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donbambosz Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 to zrob obrone i flote za to a ja Ci chetnie wlece vendeta wysle polowe swoich gs i by Cie zmiazdzyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Prosze o nie spamowanie bede nie mil i po prosze o warny dla osob klocacych sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockHorn Napisano 4 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 SoSmen ... wal to lepiej w eko bo na flote polowac bedzie polowa uni hehe ja na pewno bym zapolowal :> Gratuluje wygranej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoolu Napisano 4 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Po pierwsze , glupie komentarze , '' zezlomuje'' ''bym zapolowal'' zostawcie to dla siebie , nasz sojusz nie obchodzi co byscie zrobili , mozecie nawet kupe w majty zrobic . Sam on nie jest i nie tylko on dysponuje taka iloscia surowcow , ktore mozna przeznaczyc na budowe floty. Budowa floty i sciagniecie moona to pryszcz , zemsta bezcenna . Proponuje zeby ktos zamknal temat , bo znienawidza nasz sojusz cala unia Chwilowo nie mialem czasu na zajecie sie tym serwerem , ale obiecuje ze zobaczycie mnie z drugiej strony (tej zlej)Bo nie pozwole zeby ktos ,obrazal nasz sojusz , lub jakiegos czlonka od nas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorola_e398 Napisano 4 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Hehehe tak tak buduj flote i obrone przynajmniej troche RW bedzie:)Ale naleza sie gratulacje wyczucia czasu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi