Babalu Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam i pragne wszystkich chetnych (uczestnictwo tylko dla osob powyzej 21 roku zycia)zaprosic na nasz zlot ktory odbedzie sie w Milomlynie niedaleko Ostrudy w dniach 7-8 sierpnia. Blizsze info pod nr tel 513 796 887 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gercio Napisano 2 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Wiadomo ze ja bede takie mam przeczucie chyba ze cos w robocie sie sypnie ale bedzie ok mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 2 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Ja was odwiedze ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Babalu Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Zlot zakonczony Dziekuje wszystkim ktorzy przybyli. Szkoda ze z tej gry dopisali tylko Vorloni, no coz Jak zwykle nasi naukowcy spisali sie na medal Nowo opracowane mieszanki paliw znow okazaly sie najlepsze we wszechswiecie i sonda na tym paliwie posiada moc ..... przynajmniej :> Fotki na NK Tomasz Hubert Jezierski [ Dodano: Sro 11 Sie, 2010 ]Fotki ze zlotuhttp://hotfile.com/dl/61276312/9413113/ ... 7.zip.html Sorry za podwojnego posta, ale chce by wszyscy widzieli ze sa nowe informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexta Napisano 12 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 no w sumie szkoda ze tak zadko na forum wchodze moze bym wpadl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody Napisano 21 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Ile osob tam bylo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gercio Napisano 21 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 hmm ja hery babalu tedi zbynio decha kamcia burzao zwir rozpaw i chyba nikogo wiecej nie liczac mlodego vorloa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Babalu Napisano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Gercio pisz nicki tak jak sie je pisac powinno czestnicy:ZuziaKamcia31SzpakHenry_ZidaneGercioZbynio - szkoda ze znow tylko na chwilke Jednak chyle czola.DeCharospawTedi-NinjaBurzaOnZwir + "mlody Zwir" czyli brat, fakt ze tylko na kilka nocnych godzin, grunt ze byl.I Ja ;> Babalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi