mlody Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Mam jedno pytanie dotyczace gracza paciorkowie , a o to one : Ma on rekordy we flocie , a w rankingu nie moge go znalezc , dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Pewnie w rekordach sie zapisal, ale przy podliczeniu statystyk wyslal flote na FSa, a lecacej floty nie biora pod uwage PS: oto one - pytania, oto ONO - pytanie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Ale w ogolnym rankingu tez go nie ma ! I to bylo te pytanie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Przeciez to jest Paciorkowiec Z jakiegos powodu urwalo literke. To nie, ze nie ma go w statystykach.. taki gracz nie istnieje! (szukajka go nie znajduje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 ... bo ja jestem duchem ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi