Gawron32 Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 to jak wszyscy ja sobie pomagalem zegarem atomowym i zobaczymy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 a ja pomagalem sobie zegarem komputerowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quest Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 ja tez patrzalem na zegar z kompa i powinno byc dobrze,tak mi sie wydaje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvi Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 ja liczylem na palcach ale sie spocilemjak nic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawron32 Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 zobaczymy tylko gdzie te wyniki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donbambosz Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja nie trafilem, ale tak to spokojnie ten czas 22;22;22 dalo sie wyslac, z pomylka 1-2 sekund max ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 chesiu chce nas troche w dreszczyku emocji potrzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galman Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 beda jeszcze jakies konkursy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvi Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 napiecie jak nic takich konkursow powinno byc wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 No chesiu jest na forum a nic nei pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawron32 Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 zwyciezcy gratulujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvi Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 SoSmEn ale ja bym sie domagal scrina nie to zebym nie wiezyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 hahaha Wygralem !!!! jakie jaja a wy zegarkow atomowych korzystacie a ja z komputerowego i mi sie nalezalo bo synchronizowalem go dzisiaj 4 godziny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Nie spamuj i sie tak nie podniecaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Czemu nie Ma czym, jak do tej pory tyle nie uzbieral jeszcze to jest sie z czego cieszyc ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi