Chesiu91 Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Jako iz mam troche surowcow a nie mam tak naprawde co z nimi zrobic oferuje wam konkurs do wygrania jest 120.000.000.000.000 jednostek DEUTERU Zasada jest prosta Kto pierwszy ten lepszy.Gra polega na tym ze kto pierwszy napisze do mnie wiadomosc w dniu [03.08.2010 o godzinie 22:22:22 ( czyli dwudziesta druga dwadziescia dwa i dwadziescia dwie sekundy] o tresci : "Zglaszam sie po nagrode zafundowana przez GO one z okazji konkursu " wygrywa ten co trafi najblizej w ta date ! + czy tez - to taka osoba zgarnia pule [nie ma drugich czy tez trzecich miejsc ] Gra dotyczy TYLKO UNIWERSUM 2 ZASADY ! : - Gracz moze wyslac tylko jedna Wiadomosc o tresci podanej wyzej- Gracz nie moze odstapic nagrody innemu graczu , moze tylko jej nie przyjac- Nagroda zostanie przyznana w terminie wyznaczonym prze zemnie- Wiadomosc wysylamy w grze pod nick " one " Obior surowcow bedzie na moich zasadach ( poprzez wyjecie ich z konta mojego sojuszu bedzie tam wylacznie pula dla wygranego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Babalu Napisano 28 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ciekawy pomysl Moze dla malego utrudnienia podasz nie tylko date, ale i dokladny czas, co do sekundy i wygrala by ta osoba ktora byla by najblizsza dokladnego czasu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 28 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ja mam tylko nadzieje, ze bedzie to data dopiero za pare dni, zeby wiecej osob moglo wiedziec co i jak .BTW: A moze tak mniejsze porcje deuteru i wiecej tym samym odslon konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imzdx Napisano 28 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Gra polega na tym ze kto pierwszy napisze do mnie wiadomosc w dniu [jeszcze do ustalenia] o tresci : Jesli konkurs zostanie zaakceptowany to wiadomosc wysylamy w grze czy na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorola_e398 Napisano 28 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Wlasnie gdzie ta wiadomosc wysylamy??Tutaj na forum czy w grze??;>Dokladnie podaj dokladna date i czas , wiesz takie male utrudnienie dla nas:)Zamiast od razu 120kkkk deu , zrob 10 paczek po 12kkkk deu:)Wiecej zabawy bedzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Czekam na Akceptacje tego konkursu przez DEUSX'a bo inaczej nie bedzie mogl sie odbyc a surka jest spora z tego co mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorola_e398 Napisano 29 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 To jak z tym konkursem?Bedzie czy nie?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ZOSTAlA PODANA DATA ! i nie ulegnie ona jakiejkolwiek zmianie ! zycze Powodzenia wytrwalym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gercio Napisano 29 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ehh 3 dopiero strasznie daleko ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Za 5 dni na wzglad ze bede jeszcze 2 razy wysylal ta notke kazdy musi wiedziec o tym konkursie Prosze o wyrozumialosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gercio Napisano 29 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ja myslalem ze juz dzis zawalczymy albo chociaz 1:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donbambosz Napisano 29 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Wiadomosc wysylamy tutaj czy na ogam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexta Napisano 29 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Na Kazdego przypada jedna wiadomosc czy chcesz byc zasypany 3-10 od kazdego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kam1000 Napisano 30 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 No spora sumka chetnie bym ja zgarnal czyli jak do cb na priva w grze na forum czy w poscie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodoj Napisano 30 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Czy mozna wziac udzial i w razie wygranej, odstapic komus swoja wygrana ? ///: wszystko zostalo juz wyjasnione w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gercio Napisano 30 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Wlasnie wysylamy msg w grze, forum czy jak bo nie ma konkretnie podanej informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Jest jeszcze jeden problem...Jezeli wygra jakis zalozyciel sojuszu to po jego wyjsciu z soja ten sie rozpadnie.Nie wiem, czy dziala juz dobrze przekazywanie zalozyciela innej osobie ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 soj sie nie rozpadnie tylko musi komus dac mozliwosc prawej reki , potem gdy bedzie chcial znow dolaczyc to na nowo sie stanie zalozycielem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Chyba, ze tak.To dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gercio Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 to najwyzej ktos inny pojdzie np jak babalu wygra to ja sie przelece po deuter a jak ja wygram co jest oczywiste to sam pojde:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Juz dzisiaj Start Konkursu zycze powodzenia Nick zwyciescy bedzie wyloniony i wypisany w temacie na dodatek podam czasy poszczegolnych graczy ( od top 1 - top 5 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafalek19 Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 a moze tak troche wczesniej tzn godzina bo nie kazdy ma czas na takie dlugie siedzenie na kompie niktorzy do pracy wstaja o 3 rano jak ja np i nie moge tak dlugo siedziec.... tzn moge ale potem bede nieprzytomny w pracy;/ moze tak o 20:20:20 (dwudziesta dwadziescia i dwadziescia sekund)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisalem ze termin nie jest do kwestionowania , chcialem zrobic o godzinie 0:00:00 wiec i tak po puscilem Zostaly wam 3 godziny 13 minut i 22 sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kam1000 Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Czekamy z niecierpliwoscia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donbambosz Napisano 3 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Gdybym nie mial bana i widzial poglad oraz czas serwera zapewne bym trafil.... ale watpie bo przez bana nie widzialem czasu w ogole i strzelilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi