Signal Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Mam pytanie. Mianowicie czemu na s4 wydobycie poszlo o 2 poziomy kopalni w dol? Nikt nic nie wspominal o takich zmianach wiec jestem zaskoczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Wydobycie sie nie zmienilo, wydobywa sie tyle samo, lecz zakladka surowce pokazuje dokladniej poprawne wydobycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Jak nie jak tak? Niewielu zauwazylo, ze wydobycie bylo 15% nizsze niz pokazywano w "Surowcach", ale teraz admin ma kilka innych rzeczy do zrobienia, wiec tymczasowo rozwiazal problem zmniejszajac wyswietlane wydobycie o 15%. Juz chyba 2 tematy byly o tym.. szukac nalezy zanim sie napisze http://forum.ogam.online/viewtopic.php? ... =wydobyciehttp://forum.ogam.online/viewtopic.php? ... =wydobycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy_az Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Moze wydobycie jest takie samo jak bylo ale mi nadal pokazuje w surowcach wiecej niz wylicza sie z wydobycia klikajac na kopalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Bo to jest tymczasowe rozwiazanie. Juz tlumacze czemu, skrypt surowcow jest GPU, GNU (darmowy), i jest tak napisany, ze nie da sie z niego zadnego konkretnego wzoru wyciagnac. Po wdrozeniu RMP (na dniach)Kolejki (tez prawie koncowka)Przeliczania flot Bedzie przepisana opcja wydobycia surowcow - ost. cudzy skrypt w naszym silniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Jeszcze ekspedycje Ale to moze byc pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi