mlody Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Dajcie linka do CS nonsteam Nie mam glowy , aby sobie sam mogl znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Google --> Piratebay(pierwsza strona) --> wpisujesz CS nonsteam zaznaczajac "Gry" w kategoriach i sciagasz torrenta.. Przewaznie pelny transfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Dodam ze najlepiej sie sciaga przez taki program jak uTorrent:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 ale zeby sciagnac trze miec plik, ktory znajdje sie na www.torrent.org, zeby moc siagnac ten plik torrent trzeba wykupic konto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Przeciez napisalem co zrobic!Piratebay to strona z torrentami ZA FREE..Nic nie trzeba sie rejestrowac, po prostu instalujesz uTorrenta i sciagasz plik z podanej stronki i leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Piratebay sama nazwa mowi za siebie ze jakies pirackie:D ale co tam zaraz lookne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Pobierasz pilk torrent, pozniej klikasz na niego 2x po czym Ci sie powinien otworzyc torrent i okienko ktore powinienes zaakceptowac i dopiero wtedy sie sciaga;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Sueey, chyba nikt tak tepy nie jest, zeby nie wiedziec jak rozpoczac pobieranie xDNo chyba, ze ktos pierwszy raz na oczy torrenta widzi Co do nazwy to przeciez jasne, ze pirackie... umiesz pobrac gre w oryginalnej wersji z plyta? =) W moim przypadku jeszcze nie spotkalem gry, ktorej tam by nie bylo Bardzo dobra stronka.. Jeszcze kliknac na "SE" (sortowanie wedlug seedow) i kilka pierwszych z gory ma pelny transfer, bo nizsze zazwyczaj maja jakies nedzne 70 kbps PS: Dobra stronka to tez Peb.plDzial Gry i wybieramy kategorie.. ciezko czasem znalezc no i w partach sa linki (najczesciej 100-200 MB) wiec raczej nie polecam, bo nameczysz sie z 30-100 partami i sie okaze, ze jakis nie dziala, albo w srodku pobierania zostana usuniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 bo nizsze zazwyczaj maja jakies nedzne 70 kbps a jest limit transferu? [ Dodano: Pon 26 Lip, 2010 ]A sorka zle przeczytalem , wiec moge dosjc nawet do 5mb na sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Nie mam pojecia, poniewaz ja ekstremalnie szybkiego neta nie mam xD Ale 240 kbps spokojnie wyciagaja te z duza iloscia seedow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 a jest limit transferu? Najwyzsza predkosc transferu to 1,2MB/s to jest rzeczywista predkosc. Przynajmniej przy tylu seedach Mam 20Mb lacze internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Mi na laczu 4 Mbit wyciaga transfer 500kb/s+ takze powinien wykorzystywac max laczaPPM na nazwie pobieranego pliku -> Wykorzystanie lacza -> Wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody Napisano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Spokojnie chlopaki , sciagnalem juz i po sprawie . [ Dodano: Wto 27 Lip, 2010 ]Dajcie jakies IP do dobrych serwerow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 /ciach/ tutaj powinienes cos znalesc:) By Kicha: Nie podajemy linkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Polecam ci serwery CS Gubin ;PPP Naprawde fajne Albo E-Intermania Call Of Duty MoD troche sie pobieraja mapy i grafiki ale naprawde warto poczekac... grafika o niebo lepsza od standardowej wersji 2D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 nonsteam jest dla amatorow, na allegro kupisz juz za 20zl hasla do steamu, tam jest poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Jak bedziesz mial steam'a to daj mi zapa, Moj nick Athisurf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Na non Steamie za przeproszeniem boty graja ^^ nie kupuj przez allego okradaja przewaznie ^^ pojdz do empiku u kup sobie z orginal za 50 zl i jak pograsz bedziesz sie czul mocny to napisz do mnie a zagramy (strasznie lamie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 28 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ale co to tak na chlopski rozum sa te konta BNC ? bo nei kumam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi