lordlake Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam mam pewne pytanie otoz jak zbierac PZ np. 2 sekundy po walce wiem, ze gracze tak robia ale jak bo przeciez Pz pojawia sie dopiero po walce wiec nie mozna wyslac recyklerow na puste pz.Mam nadzieje, ze zrozumiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gercio Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 wysylasz najpierw recki na pz nawet jak go nie ma po czym [recki leca dluzej] wysylasz flote z atakiem tak aby dolecialy przed reckami przyklad:recki leca 5minut a atak leci 1:30minut wiec wysylasz najpierw recki a 3:25 minut za reckami atak flota mam nadzieje ze zrozumiesz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Nie wytlumaczyles mu tego czego chcial.. jak bo przeciez Pz pojawia sie dopiero po walce wiec nie mozna wyslac recyklerow na puste pz. Po prostu wysyla sie kilka sond (czy tez 1 mozna) na atak i masz juz PZ zrobioneOczywiscie za pomoca symulatora wyliczasz ile bedzie szczatkow i wiesz juz ile reckow nalezy wyslac.. PS: Pisz PZ, nie Pz (pole zniszczen, a nie zniszczen xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordlake Napisano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Ehh nadal nie rozumiem moze troche ciemny jestem przeciez nie mozna wyslac sond na atak. A rzeczywiscie pz nie pz Gercio dzieki za pomoc ale nie oto mi chodzilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 No tak u nas zablokowali.. Ale jakos zawsze mimo, ze nie ma PZ to jednak mozna wyslac recki Jesli nie sonda to krazka mozna poslac (najszybszy statek) i tez bedzie PZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gercio Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 aaa to ja zle zatrybilem jak mowi nariel zanim zorganizujesz atak wyslij wlasnie jakies szybkie latajace cudo a wtedy pz gwarantowany no a pozniej tak jak ja pisalem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordlake Napisano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Wciaz nie rozumiem jak wyslac na pz wiecej recyklerow niz potrzebne jest na zebranie obecnego zlomu czyli tego przed walka.powiedzmy moj atak doleci za 30 sek i chcialbym zeby recki weszly 2 sek po ataku no i jak to zrobic skoro obecnie na pz jest np. 300 metalu i do czasu walki nie umiem wyslac wiecej reckow niz potrzebne jest na zebranie obecnego pz.Aby to troche uproscic bo ostro namieszalem jak mozna wyslac recki na pusta pz albo jak wyslac 1000 reckow na pz do ktorego (obecnie ale po walce sie to zmieni) potrzebne sa 2 recki. Sory za te meczenie ale juz wytrzymac nie moge przez pol godziny probuje to rozkminic i nic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drizzt Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Aby to troche uproscic bo ostro namieszalem jak mozna wyslac recki na pusta pz albo jak wyslac 1000 reckow na pz do ktorego (obecnie ale po walce sie to zmieni) potrzebne sa 2 recki. Sory za te meczenie ale juz wytrzymac nie moge przez pol godziny probuje to rozkminic i nic :/ poprzez zakladke Flota - wybierasz recki - kordy (+zaznaczasz opcje Szczatki ) itdw taki sposob mozesz wyslac dowolna ilosc Recyklerow na PZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gercio Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 to juz od ciebie zalezy ile wyslesz nie musisz wysylac reckow z galaktyki wchodzisz w zakladke FLOTA---wpisujesz kordy---dajesz cel na Pola zniszczen--ustawiasz ilosc[zalezne ile bedzie tego zlomu a zeby sie dowiedziec to symulator masz do tego] i wio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvel Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Szpiegujesz planete goscia. Na planecie z ktorej chcesz wyslac recki wchodzisz w wiadomosci i w raporty szpiegowskie. Klikasz pod raportem na napadaj. Przejdzie ci do zakladki flota. Zaznaczasz ile chcesz wyslac reckow i klikasz kontynuuj. Nastepnie zaznaczasz ze misja ma byc na szczatki i naciskasz kontynuuj. Zaznaczasz zbieraj i wyslij. Cala sprawa pare klikniec i wpisanie ilosci reckow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gercio Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 hahaha nie ma to jak pomoc zbiorowa Browar dla was panowie i zdrowk bo ja juz koncze tzn Bro mi sie mi konczy;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordlake Napisano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Wielkie dzieki nie mogliscie tak od razu bo to wlasnie o to mi chodzilo ! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kam1000 Napisano 24 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 I po klopocie temat chyba mozna zamknac co nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi