Gercio Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 21 Lipca 2010 Czy jest mozliwosc wprowadzenia odswiezenia,przeladowania strony w czasie kiedy handlujemy System Surowce poprawnie wymienione lub kiedy sprzedajemy cokolwiek w demontowniSystem Obrona zdemontowana. zeby dzialo sie tak jak przy wysylaniu floty,Flota wyslana i wracamy do wyboru flot
Neriel Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 21 Lipca 2010 Regulamin forum16. Nie nabijaj postow poprzez spamowanie i pisanie krotkich postow. "dla ulatwienia" ?Co to za wyjasnienie.. Teraz wszystko dobrze jest..Poza tym gdzie ma przenosic po odswiezeniu? Skad ktos ma wiedziec gdzie chce wydac wymienione surowce?
Gercio Napisano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Lipca 2010 do stanu z przed wymienieniem surowcow badz sprzedania floty
Neriel Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 21 Lipca 2010 Hmm to deus musi powiedziec, czy jest taka opcja, zeby przeniesc "tam gdzie bylem ostatnio" xD Chyba da rade ale moim zdaniem to nie potrzebne i jesli juz bedzie to raczej pozniej niz wczesniej (chyba, ze okaze sie to banalnie proste, to deus zalatwi to od razu )
Ordyl2201 Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 21 Lipca 2010 dla mnie to jest nie potrzebne, bo czasem kilka razy wymieniam w handlarzu ca jednym wejsciem, wiec jestem na NIE!
Gercio Napisano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Lipca 2010 nie wiem czy zrozumieliscie wytlumacze to graficznie tak tez i z handlarzemwymieniasz surowce....i np zeby przejsc od razu na inna planete trzeba kliknac na Handlarz a dopiero wtedy zmienic planete dlatego ze masz info Surowce pomyslnie wymienione a wtedy nie widzisz listy planet reasumujac zajmuje nam to troche wiecej czasu xD I BTW nie czepiajcie sie jest dzial pomysly propozycje to czemu nie, nie mowie przeciez ze ma tak byc, bedzie spoko nie tez luz
Neriel Napisano 21 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 21 Lipca 2010 Aaa tam.. przeciez to 1 klikniecie o.OCzym innym jest przepisywanie jakiejs 15-cyfrowej liczby, no ale 1 klikniecie to juz... przesada
deusx Napisano 22 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 22 Lipca 2010 Pare sekund roboty, przypomnijcie po poniedzialku o tym.
Gercio Napisano 22 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Lipca 2010 ok na pewno przypomne:D [ Dodano: Sro 28 Lip, 2010 ]Przypominam
Rekomendowane odpowiedzi