Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kalkulator . Co wy na to , aby powstalo takie cos jak kalkulator ?

Kazdy gracz ktory kupi sobie dodatki i wybuduje np. 50milionow OW bedzie mogl zobaczyc ile dostanie pkt . Tak samo mozna bylo by mozna obliczyc sobie pkt za budynki i obrone . :]

Napisano

A wiesz, ze w Windowsie juz ktos wymyslil kalkulator?

50.000.000 * 60.000 = 3.000.000.000.000

3.000.000.000.000 / 1.000 = 3.000.000.000 punktow

Napisano

Kazdy moze zrobic jak bedzie mu sie chcialo.. w podstawowce juz chyba jest Excel, albo w gimnazjum..

mlody, zrobienie kalkulatora w grze to jest sporo roboty,a tylko dla kilku zainteresowanych osob, wiec jak ktos potrzebuje to ja i Kapi44 pokazalismy jak sie liczy i mozna zrobic sobie kalkulator.

Poza tym po co wiedziec ile cos da punktow? Ile da tyle da.. Czy daje 500 czy 5.000 tak czy siak zbudujesz ten budynek :P

Napisano

Dobra nudzi mi sie, wiec dam w Excelu tutaj, a jesli Deus bedzie mial ochote to doda do gry, ale znajac jego ma wazniejsze rzeczy tj. nowe RMP, wydobycie, kolejka budowania.. itd :P

Napisano

Im chodzi o kalkulator liczacy kilka rzeczy naraz, bez przechodzenia na flote, obrone i kopalnie. Poza tym tam tylko 1 kopalnie mozna policzyc, a ja robie taki, ktory liczy wszystko naraz (np. 35,38 i 42 poziom) :P

Napisano
Im chodzi o kalkulator liczacy kilka rzeczy naraz, bez przechodzenia na flote, obrone i kopalnie. Poza tym tam tylko 1 kopalnie mozna policzyc, a ja robie taki, ktory liczy wszystko naraz (np. 35,38 i 42 poziom) :P

Przepraszam, widocznie nie do konca zrozumialem. Ogolnie, akurat w moim przypadku, uzywam tego jedynie do wyliczenia wartosci punktowej planety, wiec moze dlatego moj tok myslowy poszedl akurat, nie w te strone co trzeba :)

Napisano

W twoim kalkulatorze jest liczone wszystko osobno, ponadto nie ma budynkow.

Moj sumuje wszystko i pokazuje koszt calkowity, no i jeszcze.. ilosc punktow xD

Kalkulator

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.