Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

na poczatek pare slow o sobie

Imie : Alan

Miejscowosc : Olsztyn

zainteresowania rozne rozniste

a wiec zaczalem sobie grywac z wami dla zabicia czasu wieczorami (czyt,po pracy) obecnie gram na tym servie na u4 , wczesniej bylo u2 bodajze top 30 ale zapomnialem o koncie i sie skasowalo :)

zainteresowanie grami tego typu pojawilo sie dosc dawno poczawszy od ogame , tam grywalem na U1 pod nickiem Poonury (chyba najbardziej kojarzony z moja osoba) w sojuszu komornik , na ogame osiagnalem dosc duzo w sensie gry , floty jak i pkt, chociaz nie ukrywajac gralem tam bardziej dla rozmow z ludzmi i spontanicznych wyjazdow po polsce, niz dla samej gry czyt pkt , nastepnie z nadmiaru obowiazkow zycia codziennego jak i za duzej straty czasu konto usunolem

na codzien pracuje jak zapewne 80% ludzi tu grajacych

mam nadzieje na mile spedzony czas na tym serverze

to tak po krotce chyba wszystko, jezeli jakies pytania, zapraszam

pozdrawiam

Napisano

Witam Cie Alanie i milo mi Cie poznac, spodobalo mi sie jedno twoje zdanie

chociaz nie ukrywajac gralem tam bardziej dla rozmow z ludzmi i spontanicznych wyjazdow po polsce, niz dla samej gry czyt pkt

Zycze ci powodzenia na naszej grze i wielkich lowow

Napisano
Witam Cie Alanie i milo mi Cie poznac, spodobalo mi sie jedno twoje zdanie

chociaz nie ukrywajac gralem tam bardziej dla rozmow z ludzmi i spontanicznych wyjazdow po polsce, niz dla samej gry czyt pkt

Zycze ci powodzenia na naszej grze i wielkich lowow

mnie rowniez jak i manka :)

a co do cytatu, moim zdaniem ludzie tworza gre nie gra ludzi :)

wiec sama gra jest tylko umileniem czasu dla dobrego towarzystwa :)