Foocus Napisano 15 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witam na poczatek pare slow o sobie Imie : AlanWiek : 23 lataMiejscowosc : Olsztyn zainteresowania rozne rozniste a wiec zaczalem sobie grywac z wami dla zabicia czasu wieczorami (czyt,po pracy) obecnie gram na tym servie na u4 , wczesniej bylo u2 bodajze top 30 ale zapomnialem o koncie i sie skasowalo zainteresowanie grami tego typu pojawilo sie dosc dawno poczawszy od ogame , tam grywalem na U1 pod nickiem Poonury (chyba najbardziej kojarzony z moja osoba) w sojuszu komornik , na ogame osiagnalem dosc duzo w sensie gry , floty jak i pkt, chociaz nie ukrywajac gralem tam bardziej dla rozmow z ludzmi i spontanicznych wyjazdow po polsce, niz dla samej gry czyt pkt , nastepnie z nadmiaru obowiazkow zycia codziennego jak i za duzej straty czasu konto usunolem na codzien pracuje jak zapewne 80% ludzi tu grajacych mam nadzieje na mile spedzony czas na tym serverze to tak po krotce chyba wszystko, jezeli jakies pytania, zapraszam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 15 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witam Cie Alanie i milo mi Cie poznac, spodobalo mi sie jedno twoje zdanie chociaz nie ukrywajac gralem tam bardziej dla rozmow z ludzmi i spontanicznych wyjazdow po polsce, niz dla samej gry czyt pkt Zycze ci powodzenia na naszej grze i wielkich lowow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManieK Napisano 15 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witamy Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foocus Napisano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam Cie Alanie i milo mi Cie poznac, spodobalo mi sie jedno twoje zdanie chociaz nie ukrywajac gralem tam bardziej dla rozmow z ludzmi i spontanicznych wyjazdow po polsce, niz dla samej gry czyt pkt Zycze ci powodzenia na naszej grze i wielkich lowow mnie rowniez jak i manka a co do cytatu, moim zdaniem ludzie tworza gre nie gra ludzi wiec sama gra jest tylko umileniem czasu dla dobrego towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kam1000 Napisano 24 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam(40 post) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 24 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Siemka.. Zycze milej gry;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 31 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 No witam witam ;> zawitaj na uni2 ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi