cheatsmeer Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Nie inwestuje we flote wiec nie wyszlo na 0. farmil, nie obronilem sie , niszczyc chcial to sie bronic trzeba bylo Starcie flot z: 14-07-2010 16:39:44. Agresor CoRobiRobi Gwiazda smierci - 190.000 Obronca zycietowalka Lekki mysliwiec - 1 Gwiazda smierci - 520.000 3, 4 i boom :] Agresor CoRobiRobi Zniszczony! Obronca zycietowalka Gwiazda smierci - 509.689 Obronca wygral bitwe! Agresor stracil 1.900.000.000.000 jednostek.Obronca stracil 103.110.004.000 jednostek.Na tych wspolrzednych znajduje sie teraz 600.933.001.800 Metal i 480.746.400.600 Krysztal. Prawdopodobienstwo powstania ksiezyca: 0% (10.816.794%) zlom w calosci chyba moj . Irytujace ? 07-14 16:41:04 +0200 CoRobiRobi [3] Brak Tematu Odpowiedz Ale procent ladny 07-14 16:42:01 +0200 CoRobiRobi [3] Brak Tematu Odpowiedz dobra dobra, cwaniak, raz Ci sie udalo, ale chuj Ci od tego nie urosnie. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler25 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Pieknie K Pieknie Strata galek musiala bolec i faktycznie % ladny zysk tez niczego sobie No coz kolega mial racje nie urosnie buahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsey Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Ladnie ladnie tego na dole nie chce komenowac ja bym tym 2 kolegom dal bana bo to jest irytujace i jeszcze brak kultury osobistej.Ogarnijcie sie chlopcy.Nie przejmuj sie to sa tylko dzieci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ordyl2201 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Arsey zastanow sie zanim cos napiszesz... On o wyzwal? buahahahha bana? buahahah Ten swiat jest naprawde smieszny... :D Przyslowie XXI wieku "...ale ch*j Ci od tego nie urosnie" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skretoholik Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 zlom w calosci chyba moj . No chyba nie.. "Zniknelo" Ci 70 kkk metki Irytujace ? 07-14 16:41:04 +0200 CoRobiRobi [3] Brak Tematu Odpowiedz Ale procent ladny 07-14 16:42:01 +0200 CoRobiRobi [3] Brak Tematu Odpowiedz dobra dobra, cwaniak, raz Ci sie udalo, ale chuj Ci od tego nie urosnie. Pozdro Czy irytujace nie wiem, czemu nie pokazales wiadomosci wyslanej do mnie ? Pogratulowalem Ci poniekad piszac "Ladny procent:)" lecz oczywiscie Ty musiales napisac :07-14 16:41:23 +0200 zycietowalka [3] Brak Tematu Odpowiedz dawaj jeszcze raz. Jak dla mnie, to juz bylo zwykle kozactwo, dlatego Cie zripostowalem. Teraz piszesz irytujace, ale Twojej odpowiedzi sie nie doczekalem. Ogolnie co do starcia, gratuluje i tyle. Skanowalem dlugo, krotko i nawet 8 sekund przed dolotem:) #EditO, widac przynajmniej Ordyl swietnie rozumie sytuacje, i wie jak na to patrzec ^.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsey Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Dobrze bys sie czul jak bym tak do Ciebie napisal a moze to ci przyjemnosc sprawia jak ktos tak pisze poczytaj regulamin to jest obraza gracza. Edit Ps sorry ale nie wiedzialem jak sprawa sie miala to bylo podpuszczenie cheatsmeer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skretoholik Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Dobrze bys sie czul jak bym tak do Ciebie napisal a moze to ci przyjemnosc sprawia jak ktos tak pisze poczytaj regulamin to jest obraza gracza. Ps sorry ale nie wiedzialem jak sprawa sie miala to bylo podpuszczenie cheatsmeer Nie kolego, to nie jest obraza gracza, ani nawet jego przyrodzenia To jest zwykly fakt, ujety w ten sposob, w "stylu XXI wieku" Po za tym, nie pokazal wam wyslanej wiadomosci do mnie, ale juz pozwolilem sobie to nadrobic, i zamiescilem ja w poscie wyzej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheatsmeer Posted July 14, 2010 Author Report Share Posted July 14, 2010 Jak procent ladny to trzeba wybudowac wiecej i jeszcze raz przyleciec do mnie ;> ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsey Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Dobrze bys sie czul jak bym tak do Ciebie napisal a moze to ci przyjemnosc sprawia jak ktos tak pisze poczytaj regulamin to jest obraza gracza. Ps sorry ale nie wiedzialem jak sprawa sie miala to bylo podpuszczenie cheatsmeer Nie kolego, to nie jest obraza gracza, ani nawet jego przyrodzenia To jest zwykly fakt, ujety w ten sposob, w "stylu XXI wieku" Po za tym, nie pokazal wam wyslanej wiadomosci do mnie, ale juz pozwolilem sobie to nadrobic, i zamiescilem ja w poscie wyzej Ta wypowiedz mozna bylo na rozne sposoby zrozumiec.Chodzi mi o cytat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapi44 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 hmm, bez sensowna dyskusja. Agresorowi Lizaka, Obroncy Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ordyl2201 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 A jak ja dostawalem wiadomosci typu "Kozak w necie, ciota w swiecie" - Tez przyslowie XXI i bana nie bylo, to po tej odpowiedzi tym bardziej nie bedzie, bo nawet nie zostales wyzwany... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheatsmeer Posted July 14, 2010 Author Report Share Posted July 14, 2010 przeciez ja nie placze . Zlozylem skarge ? Wrecz przeciwnie smieszne to jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skretoholik Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 przeciez ja nie placze . Zlozylem skarge ? Wrecz przeciwnie smieszne to jest Teraz smieszne, wczesniej pisales, ze irytujace. Sadze, iz po prostu gdy juz spotkales sie z opiniami innych, ktorzy tak jak ja uwazaja, iz to zadna obraza czy chocby powod do obrazy, to probujesz usilnie zmienic swoje zdanie Nawet jesli tak jest, mniejsza o to Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler25 Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 zlom w calosci chyba moj . Irytujace ? 07-14 16:41:04 +0200 CoRobiRobi [3] Brak Tematu Odpowiedz Ale procent ladny 07-14 16:42:01 +0200 CoRobiRobi [3] Brak Tematu Odpowiedz dobra dobra, cwaniak, raz Ci sie udalo, ale chuj Ci od tego nie urosnie. Pozdro Teraz smieszne, wczesniej pisales, ze irytujace. Sadze, iz po prostu gdy juz spotkales sie z opiniami innych, ktorzy tak jak ja uwazaja, iz to zadna obraza czy chocby powod do obrazy, to probujesz usilnie zmienic swoje zdanie Tam jest ???? czyli kolega nie stwierdzil ze to jest irytujace :wysmiewa: Takze teraz ma prawo stwierdzic ze to smieszne :papa: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheatsmeer Posted July 15, 2010 Author Report Share Posted July 15, 2010 Usilnie nie . Dobra zamknac . Bylo minelo . Nie uwazam ze Ciebie podpuscilem. Jezeli tak odczules to przepraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts