mlody Napisano 11 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Wyslalem sms-a na 35dodatkow . Niestety nie odszedl mi kod . SMS-a wyslalem i 11zl stracilem !!! Nie wiem , ale zrobcie cos z tym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Podaj numer telefonu, tresc, oraz numer, na jaki wyslales SMS. Podajac przy tym date i godzine wyslania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody Napisano 11 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 nr telefonu : //wymoderowano . tresc : MP.7705 na numer 7916 . godzina jesli dobrze pamietam to 9:17 rano . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 11 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 hehe ja bym proponowal wyslac te wiadomosci na PW, bo nigdy nic nie wiadomo i zeby Modek usunal posta lub zaszyfrowal dane, ka osobiscie nigdy bym nie podal swojego nr. tel. w necie Ale to tylko moja uwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Witam: Witamy ! Dzisiaj z niewiadomych powodow dostawca uslugi SMS mial problemy techniczne, przez co nie dochodzily do nas zwrotne SMS z kodami. Informujemy, ze do 22:00 maksymalnie 24:00 kody powinny dojsc na telefon. Przepraszamy za problemy. Jezeli jednak kod nie doszedl do ciebie, napisz na:ogamwplata@gmail.comPodajac numer telefonu, tresc SMS, numer, na ktory wyslales SMS. Zaznacze, ze to nie byl problem z naszej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi