deusx Napisano 10 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 KONKURS ZAMKNIeTY, PORADNIK SKOnCZONY. P.S (jezeli zaczales go edytowac, i nie skonczyles, napisz na ogamwplata@gmail.com dodajac w zalaczniku swoja prace). Jezeli uznamy, ze twoja praca przyda sie do poradnika, dostaniesz drobny upominek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekch Napisano 10 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 a jak sie zrobi to na maila ogama wysylac czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawac Napisano 10 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Wstawiam dokonczony przeze mnie poradnik. http://www.speedyshare.com/files/233306 ... k_OGam.doc Moze byc troche za malo obrazkow ale juz nie jestem w stanie nad nim pracowac.A jutro nie bede mial na to czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Witam, dziekuje, jednak mam pare zastrzezen co do PISOWNI, wymaga ona poprawek. Przyklad: Gra z jednego IP – tutaj zglaszamy administratorowi gre z tego samego ip np. gdy gra sie razem z rodzina lub w szkole z kolegami. Statystyki – w nich mozna sprawdzic kto jakie zajmuje miejsce i jak w jakiej dziedzinie.Niby bledu nie ma, ale poradnik musi brzmiec tak: Statystyki - ogolny ranking calego uniwersum. W rankingu dzielimy 5 grup: flota, obrona, budynki, badania, bitwy. Statystyka badan oraz obrony jest pokazany w ilosci (nie punktach). Acha, do lepszej edycji obrazow robimy tak:PPM => Formatuj obraz => UKlAD (zaznaczamy "Za tekstem" Wtedy mozemy dowolnie go przesuwac w dowolne miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawac Napisano 10 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Zmeczenie bierze gore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Zrob te pare poprawek, i to bedzie koniec, otrzymasz nagrode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawac Napisano 11 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Co widzialem to poprawilem wiecej juz na prawde nie jestem w stanie. http://www.speedyshare.com/files/233311 ... k_OGam.doc Juz na oczy nie widze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Nagroda dana, dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi