Xaar Napisano 9 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2010 Witam, w dniu dzisiejszy zostalem magistrem. Moja praca dyplomowa byla poswiecona grze Ogame oraz jest przyspieszonej wersji Ogam. Stworzony system mial na celu zalogowac sie na konto, sprawdzic jego stan i podjac jedna z kilku decyzji (atak, szpiegowanie, budynki, fs, ...). Dzieki uprzejmosci Deusx'a praca zostala ukonczona i jej finalna wersje mozna obejrzec pod adresem:http://fraktal.wmp.uksw.edu.pl/~kamil/mgr/mgr.pdf Chcialem po prostu pokazac, ze polaczenie tego co sie lubi z tym co sie robi jest mozliwe Ponadto praca zostala oceniona na ocene bardzo dobra z wyroznieniem ( :wow: ), wiec jestem z siebie mocno dumny. PS. Nie wiedzialem do ktorego dzialu to wcisnac wiec jesli modek uwaza ze nie jest tu gdzie byc powinien to niech przeniesie.
Neriel Napisano 9 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2010 To jest przerazajace xP Ile czasu zajelo Ci napisanie tego wszystkiego?
deusx Napisano 9 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2010 Gratuluje P.S. Zalogowalem sie na demo, normalny system stworzyles o.O Poklon mgr Kamilu
KANAH Napisano 9 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2010 Gratuluje i chyle czola. Widac ze wlozyles w to mase czasu i pracy. Jeszcze raz gratulacje.
ChRoScIk Napisano 9 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2010 Gratulacje Wykonales kawal dobrej roboty :spoko2:
Xaar Napisano 10 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2010 To jest przerazajace xPIle czasu zajelo Ci napisanie tego wszystkiego?Rok czasu pisanie skryptow, a potem pol roku wypracowanie. Razem calosc pochlonela mi poltora roku Gratulacje mam nadzieje ze opijasz Niom, opijalem. Malo pamietam, wiec chyba bylo niezle
Rekomendowane odpowiedzi