megaleser Napisano 8 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 witam, mam pewien pomysl na zrownanie szans nowych z kasa i starych graczy "oszczednych": dajmy mozliwosc kolonizowania dodatkowych planet tym co sa dlugo na uni (np 1 na kwartal) - wyrowna to szanse tych co graja dlugo za darmo lub "poldarmo" z nowymi ktorzy wywala 100 PLN i beda szalec mysle ze moze to niejako zalagodzic spory jest w tym planie co prawda luka: tzn placi duzo i gra dlugo, no ale trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Za miesiac to sie samo unormuje, a mozliwosc kolonizacji nowych planet przerosla by niektorych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaleser Napisano 9 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 ten co by go przerastalo by nie kolonizowal - proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 9 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Chce zjechac gracza mam 20 planet jego... ale nigdy nie zlapie bo nie wiem ze ma 24 np. i na ten 23 ma flote. lukx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 9 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Przejrzyj sobie wszystkie uklady i bedziesz wiedzial gdzie ma i ile Ja mam zapisane gzie interesujacy mnie gracze maja swoje planetki na wszystkich galach. Kiedys poswiecilem troszke czasu i zrobilem sobie taka mapke - oczywiscie tylko tych ktorych szukalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaleser Napisano 10 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Poci nie widze w tym zadnej wady: 1. Utrudnia gre2. Premiuje tych wiernych grze i danemu uni3. Jak chcesz kogos zlapac to i tak przegladasz wszystkie gale i uklady robiac sobie "mapke", planety nie beda przeciez przybywac czesto, a zawsze i tak ktos moze skasowac kolonie i przeniesc sie w nowe miejsce i robota na nowo4. Jest mnostwo pustych ukladow z powodu moze za malej ilosci graczy, wiec jak sie zapelni tym sposobem bedzie ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekch Napisano 12 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 ten pomysl mi sie podoba z tym stazem jestem za xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Mozna dostawac cos za "staz", ale na pewno nie dodatkowa planete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi