megaleser Napisano 8 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2010 witam, mam pewien pomysl na zrownanie szans nowych z kasa i starych graczy "oszczednych": dajmy mozliwosc kolonizowania dodatkowych planet tym co sa dlugo na uni (np 1 na kwartal) - wyrowna to szanse tych co graja dlugo za darmo lub "poldarmo" z nowymi ktorzy wywala 100 PLN i beda szalec mysle ze moze to niejako zalagodzic spory jest w tym planie co prawda luka: tzn placi duzo i gra dlugo, no ale trudno
deusx Napisano 9 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2010 Za miesiac to sie samo unormuje, a mozliwosc kolonizacji nowych planet przerosla by niektorych ludzi
megaleser Napisano 9 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2010 ten co by go przerastalo by nie kolonizowal - proste
Pocikola Napisano 9 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2010 Chce zjechac gracza mam 20 planet jego... ale nigdy nie zlapie bo nie wiem ze ma 24 np. i na ten 23 ma flote. lukx
KANAH Napisano 9 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2010 Przejrzyj sobie wszystkie uklady i bedziesz wiedzial gdzie ma i ile Ja mam zapisane gzie interesujacy mnie gracze maja swoje planetki na wszystkich galach. Kiedys poswiecilem troszke czasu i zrobilem sobie taka mapke - oczywiscie tylko tych ktorych szukalem
megaleser Napisano 10 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2010 Poci nie widze w tym zadnej wady: 1. Utrudnia gre2. Premiuje tych wiernych grze i danemu uni3. Jak chcesz kogos zlapac to i tak przegladasz wszystkie gale i uklady robiac sobie "mapke", planety nie beda przeciez przybywac czesto, a zawsze i tak ktos moze skasowac kolonie i przeniesc sie w nowe miejsce i robota na nowo4. Jest mnostwo pustych ukladow z powodu moze za malej ilosci graczy, wiec jak sie zapelni tym sposobem bedzie ciekawiej
sebekch Napisano 12 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Lipca 2010 ten pomysl mi sie podoba z tym stazem jestem za xD
deusx Napisano 14 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Lipca 2010 Mozna dostawac cos za "staz", ale na pewno nie dodatkowa planete.
Rekomendowane odpowiedzi