W0lfmark Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Neriel ale trzeba by bylo ustalic jakis prog procentowy bo wlecisz w jakiegos Idlera bez obrony 1 Lm i masz walke wygrana W0lfmark dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Limit wystarczy :] 5.000 atakow i koniec (99% graczy i tak tyle nie ma)Da to wtedy 100% wieksza pojemnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 To ja juz bede mial full opcje w reckach Pasuje mi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Signal Napisano 11 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Co do tych zadan dla ekowncow.To proponowal bym w nagrodach np. za wybudowanie metalu na 65(przykladowo) nagroda moglaby wynosic koszt budowy z 64 na 65 x2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 15 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 To proponowal bym w nagrodach np. za wybudowanie metalu na 65(przykladowo) nagroda moglaby wynosic koszt budowy z 64 na 65 x2. x21 jeszcze ( bo na kazdej planecie) uuu, ale bym mial surki za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 1 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 chciałam delikatnie zapytać, czy coś w kwestii Zadań posuwa się na przód??u3 zamarła w bezruchu, na 2 jest tylko ciut lepiej ale szału nie ma sądzę, ze ten temat powinien być priorytetem na chwilę obecną choć zdaję sobie sprawę, że są jeszcze inne rzeczy do zrobienia ale ten temat powinniśmy potraktować poważnie i to bardzo jeśli chcemy aby do gry powróciło życie i świeży napływ graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 1 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Na chwilę obocną naprawiamy wszelkiego rodzaju błędy, a dodatki zeszły na 2 plan, za jakiś czas to sie zmieni... wszystko potrzebuje czasu. Ja aktualnie mam do zrobienia : przepisanie funkcji wydobycia surowców, przepisanie zakładki surowce ( powiązane z funkcją wydobycia ),poprawa strony głownej ( mały drobiazg został ). Następnie musze w kolejce poprawić kilka drobiazgów. Jakby nie patrzyć nazbierał sie około miesiąc ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 4 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Warto odkopać pomysł, który jeszcze trochę i będzie miał pół roku. Nie chcę być niegrzeczny, ale w chwili obecnej powinniśmy położyć nacisk na rozwój gry w kierunku umożliwienia wprowadzenia nowych aspektów. Gra ogranicza się do latania i budowy budynków, a to zaczyna ludzi nudzić. Nie każdy może być w topce, a więc rezygnuje z gry. Powinniśmy starać się ich zatrzymać urozmaiceniem, którym niewątpliwie są zadania. Może to będzie długotrwała i mozolna praca, ale opłaci się w 101%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter Napisano 4 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 odnośnie nagród to w travian jest podobnie. Pierw się dostaje jakieś małe surowce, potem jakieś jednostki do obrony, następnie jakieś kilka złotych monet które można na dodatki zamienić, sądzę że można by było kredyty dać tak jak tam jak się wszystkie zadania spełni i jakieś dodatkowe kredyty za jakieś zadanie np 10 kredytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexta Napisano 5 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Yay mam swojego własne go klona A co do tematu to wie ktoś może kiedy on bedzie wprowadzony w życie? Czy moze w natłoku zadań poczekamy jescze pół roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 5 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Może mikołaj przyniesie? Pożyjemy zobaczymy naprawdę nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 11 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Są zadania od wygranych ataków, nie przypadły mi do gustu. Ale jak istnieję takie mam propozycję do podobnych. Przejmij surowce wroga: 3.000.000.000.000 metal 1.000.000.000.000 kryształ 400.000.000.000 deuter. Takie zadanie nie będzie przynajmniej wymagało pustego wysyłania floty na planety bez obrony a farmienia. Innymi słowy aktywnej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 24 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 skuzi, very good idea ja mam też inną propozycję (nie wiem czy już była)"Twoje dzienne wydobycie powinno wynosić w przeliczeniu 1bln deuteru (ewentualnie 1,5-2bln), nawet dla flociarzy nie będzie to wielkie utrudnienie Poza tym, jestem naprawdę zawiedziony zadaniem z nanitami lvl 28... Robiąc 3 ostatnie zadania jestem w plecy jakieś 70 bln deuteru i mam bezużyteczny budynek :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajec1982 Napisano 24 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 A jaka jest nagroda za te nanity na 28 lvl?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 24 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Zrobisz to zobaczysz W każdym razie jest to niesamowicie NIEopłacalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 26 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Te dwa pomysły z zadaniami są nawet fajne:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 też sądzę, że nagroda za 28 lvl nanitów jest bez sensu bo się po prostu nie opłaca (jest się w plecy na moje oko 30 bln deuteru), powinna być 2 razy większa i Ci co już wykonali powinni dostać różnice A co do wyżej wymienionych to bym zwiększył ilość surowca do 10.000.000.000.000 metalu 5.000.000.000.000 kryształu i deuteru 3.000.000.000.000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fighter Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 no i co z tymi zadaniami bo ja ciagle czekam a pomysly nie sa wprowadzane w praktyke moze chociarz z 5 zadan dodac narazie!! ale zeby sie oplacaly a nie zeby na nich tracic bo faktycznie ostatnie zadania sa bez sensu robisz je po to by stracic paranoja no ale coz czekam na bardziej rozsadne zadania i mam nadzieje ze zostana jakies wkoncu wprowadzone!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Nowe zadania zostaną dodane, jeżeli chodzi o datę to pisałem już w temacie "nowości na dniach", że czekam wciąż na neostradę. Jak mi ją już zrobią to będzie kwestia do 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fighter Napisano 28 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 to czekam tylko mam nadzieje ze nie potrwa to wiecznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaTon Napisano 28 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 good idea! moze byc desux //Upomnienie za spam, następnym razem będzie ostrzeżenie. Princess Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 12 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Proponuję zrobić dla nowych zadań rzecz następującą:Po wejściu w zadania wyświetli się lista zadań np. Zadanie Nagroda WykonaneZad1 Xxx sur Tak/NieZad2 Xxx sur Tak/NieZad3 Xxx sur Tak/NieZad4 Xxx sur Tak/Nie Każdy będzie sam decydował w jakiej kolejności zrobi zadania i czy mu się opłaca dane zadanie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 12 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 a co jest z opcją pomijania zadań ?bo gdzieś widziałem takie wypowiedzi, aczkolwiek ja nie widze tego...pytam bo mam kilka zadań których na pewno nie zrobie (chociażby planetka 462 bo nie opłaca mi sie likwidować jednej z planet, czy niszczenie moonów, z którym po prostu nie chce mi sie bawić) a u siebie nie widziałem takiej opcji.więc pytanie: było, jest czy będzie takie cuś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 12 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Opcja z pominięciem zadania jest wprowadzona bodajże przy skolonizowaniu tej planety . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 12 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 omg.... a po tym są jeszcze zadania jakieś ? albo będą wprowadzane więcej ? Edit:@Neriel: chodziło mi bardziej o to czy z wprowadzeniem zadań te jakoś będzie można pominąć i tamte robić.niech żyje moja precyzja wypowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi