michroz Napisano 3 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2010 A moze by dodac w handlarzu wymiane dwoch surowcow na jeden za jednym kliknieciem ?np wchodze w handlarza mam dwie opcje do wyboru, albo zamieniam jeden surowiec na dwa inne (tak jak jest teraz) albo wybieram na co chce wszystko wymienic, np. deuter to automatycznie przelicza mi metal i krysztal.Pomysl z podobnej gry.
deusx Napisano 3 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2010 Bedzie taka opcja, bedzie ona na tej zasadzie: Wymien metal na krysztal i deuter I sam bedziesz mogl wpisac proporcjeczyli na 1x1 (po rowno)1x33x1 Dowolnie, Neriel przygotowal juz wzory, jednak obecnie krucho z czasem. Postaram sie to szybko zrobic.
michroz Napisano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2010 zobaczymy z tym przelicznikiem w praktyce, jeszcze jest jedna ciekawa sprawa, ktora ulatwilaby przeliczanie surowcow a mianowicie wprowadzenie separatora (1 000), gubi sie czasem czlowiek w tych zerach
Pocikola Napisano 3 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2010 jest separator :sciana: bodajze kropkowy ( 1.000 ) ale jest.
michroz Napisano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Lipca 2010 sorki troche nie precyzyjie sie wyrazilem, a niektorzy musza odrazu walic glowa w sciane zeby zrozumiec, chodzi mi o separator podczas wpisywania surowcow, bo ze w wyswietlaniu jest to wiem
deusx Napisano 4 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 4 Lipca 2010 Acha, to moze xaar zrobi jak go poprosze
Rekomendowane odpowiedzi