Pocikola Napisano 3 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2010 Nigdy tego nie zrobilem to teraz na end cos o sobie napisze. Imie: Piotrek Dziekuje za gre wszystkim., tym lubianym i nie lubianym i Teamowi
sosna666 Napisano 3 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2010 Tez mam na imie Piotrek... Nom narazie 3m sie w realu chociaz nie zapomne ci jak rozgromiles mi Bractwo Stali ! Pozdro 3mka
EKODRUID Napisano 5 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2010 cya malo cie znalem ale mi pomogles;)
KANAH Napisano 5 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2010 Kompletnie konczysz? No co ty. Na 3 zostan. Za duzo tam graczy odpada
Pocikola Napisano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2010 Na 3 mam bana na IP bo sprawdzalem bugi. Na u2 podobnie. - Nie mam nic za zle no ale mowie jak jest, nawet jak bym chcial to nie da rady grac A u4 za mlode na surowce z dodatkow, zostalo "zgwalcone" dodajac to po 1 miesiacu.
KANAH Napisano 5 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2010 To lipa faktycznie No coz to powodzenia w realu :bro:
Rekomendowane odpowiedzi