Pocikola Napisano 3 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Nigdy tego nie zrobilem to teraz na end cos o sobie napisze. Imie: Piotrek Dziekuje za gre wszystkim., tym lubianym i nie lubianym i Teamowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domin Napisano 3 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 chyba cie rozumie trzym sie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 3 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Trzymaj sie Poci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 3 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Tez mam na imie Piotrek... Nom narazie 3m sie w realu chociaz nie zapomne ci jak rozgromiles mi Bractwo Stali ! Pozdro 3mka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EKODRUID Napisano 5 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 cya malo cie znalem ale mi pomogles;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 5 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Kompletnie konczysz? No co ty. Na 3 zostan. Za duzo tam graczy odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Na 3 mam bana na IP bo sprawdzalem bugi. Na u2 podobnie. - Nie mam nic za zle no ale mowie jak jest, nawet jak bym chcial to nie da rady grac A u4 za mlode na surowce z dodatkow, zostalo "zgwalcone" dodajac to po 1 miesiacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 5 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 To lipa faktycznie No coz to powodzenia w realu :bro: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi