pdoktor85 Napisano 23 Stycznia Zgłoszenie Napisano 23 Stycznia mam taki mały pomysł. Mianowicie może admin rozważył by zdjecie urlopu z zbanowanych graczy na dłuższy czas? Posłużyli by jako dodatkowe farmy Cytuj
Dziadekstachu Napisano 23 Stycznia Zgłoszenie Napisano 23 Stycznia Ja też bym był za taką propozycją wyłączyć urlop na tych kontach Cytuj
Sark Napisano 24 Stycznia Zgłoszenie Napisano 24 Stycznia Ten kto byłby online podczas zdjęcia tych urlopów wygrałby na loterii Cytuj
czarek Napisano 24 Stycznia Zgłoszenie Napisano 24 Stycznia Admin od nowego roku zapomniał o nas, zadnych promocji itp., no chyba że dalej jest w noworocznym klimacie Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano Piątek o 21:12 Zgłoszenie Napisano Piątek o 21:12 nie jest wszystko pod kontrolą, jak zawsze trzeba uzbroić się w cierpliwość pomyślimy nad tematem Cytuj
kiros Napisano Piątek o 21:44 Zgłoszenie Napisano Piątek o 21:44 Witam, nie zapomniałem, jest problem ze sklepem, niestety nie z naszej strony a od hotpay. Czekam na odpowiedź od ich suportu i mam związane ręce. A co do zbanowanych kont, to tak pozostanie na tych kontach są nieuczciwie zebrane punkty i nie będą one się rozpływać po innych. Pozdrawiam Cytuj
Dziadekstachu Napisano Niedziela o 10:30 Zgłoszenie Napisano Niedziela o 10:30 Kiros ale dla przykładu uwolnić te konta i pokazać co będzie z waszymi kontami jak złamiecie regulamin gry to będziecie farmami Cytuj
czarek Napisano Wtorek o 14:27 Zgłoszenie Napisano Wtorek o 14:27 Kiros bardzo fajna promocja, za co dziekuje,ale w ramach tej promocji moglbys cos dac za free np. 100 astatow dla kazdego aktywnego gracza [ mnie mozesz pominac] na pewno slabsi gracze beda bardzo wdzieczni Cytuj
pdoktor85 Napisano wczoraj o 11:35 Autor Zgłoszenie Napisano wczoraj o 11:35 to że są tam nielegalnie zgromadzone punkty lub surowce to nie ma znaczenia teraz można by było je zdobyc legalnie. Podać z wyprzedzeniem kiedy by była blokada zdjeta i niech gracze sobie korzystają z tych farm zrobi sie troche ciekawiej chociaż na chwile. Pomśl o tym jeszcze raz admin Cytuj
pdoktor85 Napisano wczoraj o 11:42 Autor Zgłoszenie Napisano wczoraj o 11:42 a możę jeszcze taki pomysł zeby minimalna pojemność magazynów u nieaktywnych graczy była przynajmniej na poziomie 10 000 000 000 000 wtedy ktoś kto spedza dużo czasu na farmieniu bedzie miał lepsze rezultaty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi